קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

טאקו דגים

טאקו דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 271 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם אבוקדו, מלח ופלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.

הוראות

1
הכן את הסלסה: או להשתמש בחנות קנה או לעשות משלך. (ראה מעל הקישור סלסה מנגו, וזה טוב במיוחד עם דגים.)
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
הכן את הכרוב ואבוקדו: פרוסה דק כרוב. שים בקערת הגשה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים חומץ סיידר (על כף) ומלח (על כפית).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים בחומץ ומלח. לקלף אבוקדו ולהסיר זרע. קוצצים ושומרים לאחר כך.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
לחמם את הטורטיות: אלא אם כן יש לך עשה טורטיות טריות מאפס, תצטרך לרכך אותם איכשהו. דרך אחת לרכך בקלות לחמם טורטייה פשוט לחמם אותו במיקרוגל במשך 20-25 שניות על חום גבוה, על גבי מפית או מגבת נייר לספוג את הלחות כי הוא שוחרר. לעתים קרובות אנו מחממים שני טורטיות בבת אחת במיקרוגל, מחממים אותם במשך 40 שניות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
דרך נוספת היא לחמם מחבת ברזל יצוק גדול מתובל היטב (שחור) לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים כפית שמן למחבת או מורחים חצי כפית חמאה בצד אחד של טורטייה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים טורטייה במחבת (בצד חמאה למטה אם אתה משתמש חמאה).
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
כשהטורטילה רוחשת, הפוך את הטורטייה עם מרית כך שהצד השני מקבל חלק מהשמן או החמאה מהמחבת. המשך להעיף כל 10-30 שניות עד הטורטיות מתחיל לפתח כיסי אוויר, בערך דקה. אם המחבת מתחילה לעשן, להוריד את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
אתה יכול לדלג על חמאה או שמן אם אתה רוצה רק לחמם את טורטיות על המחבת בלעדיהם. מצאנו כי הטעם של טורטיות ארוזות היתרונות של חימום אותם עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את הטורטייה מהמחבת ומניח אותו מקופל על צלחת. אם המחבת גדולה מספיק אתה יכול להכין שניים או יותר טורטיות בבת אחת. המשך עד כל טורטיות (אומדן 3 לאדם) מבושלים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מבשלים את הדג: לשטוף את פילה דגים במים קרים. להתייבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
13
מחממים מחבת גדולה נטולת מקל לחום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים כמה כפיות שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מניחים דגים על מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
זמן הבישול תלוי בעובי הפילה. פילה דק עשוי לקחת רק דקה אחת בכל צד לבשל. פילה עבה עשוי לקחת כמה דקות. דגים צריכים להיות עדיין שקוף בקושי כאשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
17
לשבור חתיכה ולבדוק אם אתה לא בטוח. אל תבשלו את הדג יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
18
הסר מהמחבת כאשר נעשה לצלחת נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
20
להרכיב את טאקו הדגים: אני חושב טאקו הם הטובים ביותר כאשר אתה להרכיב אותם בעצמך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
21
מניחים את הצלחת של טורטיות, צלחת של דגים, סלסה, כרוב, ואת האבוקדו על השולחן ולתת לכולם להרכיב משלהם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.