טאקו דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 271 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם אבוקדו, מלח ופלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.
הוראות
הכן את הסלסה: או להשתמש בחנות קנה או לעשות משלך. (ראה מעל הקישור סלסה מנגו, וזה טוב במיוחד עם דגים.)
הכן את הכרוב ואבוקדו: פרוסה דק כרוב. שים בקערת הגשה קטנה.
מפזרים חומץ סיידר (על כף) ומלח (על כפית).
מערבבים בחומץ ומלח. לקלף אבוקדו ולהסיר זרע. קוצצים ושומרים לאחר כך.
לחמם את הטורטיות: אלא אם כן יש לך עשה טורטיות טריות מאפס, תצטרך לרכך אותם איכשהו. דרך אחת לרכך בקלות לחמם טורטייה פשוט לחמם אותו במיקרוגל במשך 20-25 שניות על חום גבוה, על גבי מפית או מגבת נייר לספוג את הלחות כי הוא שוחרר. לעתים קרובות אנו מחממים שני טורטיות בבת אחת במיקרוגל, מחממים אותם במשך 40 שניות בסך הכל.
דרך נוספת היא לחמם מחבת ברזל יצוק גדול מתובל היטב (שחור) לחום בינוני.
מוסיפים כפית שמן למחבת או מורחים חצי כפית חמאה בצד אחד של טורטייה אחת.
מניחים טורטייה במחבת (בצד חמאה למטה אם אתה משתמש חמאה).
כשהטורטילה רוחשת, הפוך את הטורטייה עם מרית כך שהצד השני מקבל חלק מהשמן או החמאה מהמחבת. המשך להעיף כל 10-30 שניות עד הטורטיות מתחיל לפתח כיסי אוויר, בערך דקה. אם המחבת מתחילה לעשן, להוריד את הטמפרטורה.
אתה יכול לדלג על חמאה או שמן אם אתה רוצה רק לחמם את טורטיות על המחבת בלעדיהם. מצאנו כי הטעם של טורטיות ארוזות היתרונות של חימום אותם עם קצת שמן.
הסר את הטורטייה מהמחבת ומניח אותו מקופל על צלחת. אם המחבת גדולה מספיק אתה יכול להכין שניים או יותר טורטיות בבת אחת. המשך עד כל טורטיות (אומדן 3 לאדם) מבושלים. תניח בצד.
מבשלים את הדג: לשטוף את פילה דגים במים קרים. להתייבש עם מגבת נייר.
מחממים מחבת גדולה נטולת מקל לחום גבוה בינוני.
מוסיפים כמה כפיות שמן זית למחבת.
זמן הבישול תלוי בעובי הפילה. פילה דק עשוי לקחת רק דקה אחת בכל צד לבשל. פילה עבה עשוי לקחת כמה דקות. דגים צריכים להיות עדיין שקוף בקושי כאשר מבושל.
לשבור חתיכה ולבדוק אם אתה לא בטוח. אל תבשלו את הדג יתר על המידה.
הסר מהמחבת כאשר נעשה לצלחת נפרדת.
להרכיב את טאקו הדגים: אני חושב טאקו הם הטובים ביותר כאשר אתה להרכיב אותם בעצמך.
מניחים את הצלחת של טורטיות, צלחת של דגים, סלסה, כרוב, ואת האבוקדו על השולחן ולתת לכולם להרכיב משלהם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.