קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

טאקו דגים

טאקו דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 271 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם אבוקדו, מלח ופלפל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.

הוראות

1
הכן את הסלסה: או להשתמש בחנות קנה או לעשות משלך. (ראה מעל הקישור סלסה מנגו, וזה טוב במיוחד עם דגים.)
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
הכן את הכרוב ואבוקדו: פרוסה דק כרוב. שים בקערת הגשה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים חומץ סיידר (על כף) ומלח (על כפית).
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מערבבים בחומץ ומלח. לקלף אבוקדו ולהסיר זרע. קוצצים ושומרים לאחר כך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
לחמם את הטורטיות: אלא אם כן יש לך עשה טורטיות טריות מאפס, תצטרך לרכך אותם איכשהו. דרך אחת לרכך בקלות לחמם טורטייה פשוט לחמם אותו במיקרוגל במשך 20-25 שניות על חום גבוה, על גבי מפית או מגבת נייר לספוג את הלחות כי הוא שוחרר. לעתים קרובות אנו מחממים שני טורטיות בבת אחת במיקרוגל, מחממים אותם במשך 40 שניות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
דרך נוספת היא לחמם מחבת ברזל יצוק גדול מתובל היטב (שחור) לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים כפית שמן למחבת או מורחים חצי כפית חמאה בצד אחד של טורטייה אחת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים טורטייה במחבת (בצד חמאה למטה אם אתה משתמש חמאה).
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
כשהטורטילה רוחשת, הפוך את הטורטייה עם מרית כך שהצד השני מקבל חלק מהשמן או החמאה מהמחבת. המשך להעיף כל 10-30 שניות עד הטורטיות מתחיל לפתח כיסי אוויר, בערך דקה. אם המחבת מתחילה לעשן, להוריד את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אתה יכול לדלג על חמאה או שמן אם אתה רוצה רק לחמם את טורטיות על המחבת בלעדיהם. מצאנו כי הטעם של טורטיות ארוזות היתרונות של חימום אותם עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר את הטורטייה מהמחבת ומניח אותו מקופל על צלחת. אם המחבת גדולה מספיק אתה יכול להכין שניים או יותר טורטיות בבת אחת. המשך עד כל טורטיות (אומדן 3 לאדם) מבושלים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מבשלים את הדג: לשטוף את פילה דגים במים קרים. להתייבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
13
מחממים מחבת גדולה נטולת מקל לחום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מוסיפים כמה כפיות שמן זית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מניחים דגים על מחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
זמן הבישול תלוי בעובי הפילה. פילה דק עשוי לקחת רק דקה אחת בכל צד לבשל. פילה עבה עשוי לקחת כמה דקות. דגים צריכים להיות עדיין שקוף בקושי כאשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
17
לשבור חתיכה ולבדוק אם אתה לא בטוח. אל תבשלו את הדג יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
18
הסר מהמחבת כאשר נעשה לצלחת נפרדת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
20
להרכיב את טאקו הדגים: אני חושב טאקו הם הטובים ביותר כאשר אתה להרכיב אותם בעצמך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
21
מניחים את הצלחת של טורטיות, צלחת של דגים, סלסה, כרוב, ואת האבוקדו על השולחן ולתת לכולם להרכיב משלהם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.