טאקו דגים
טאקו דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 3 . מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 53 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם לימונים, בצל, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים.
הוראות
שים את הכוסברה, מיץ ליים, שמן זית כוס, בצל, שום, חלפיניו, אבקת שום, פפריקה, כמון, ומלח ופלפל בקערה של מעבד מזון.להתמזג עד חלקה.
שים את המחית בקערה והנח בצד.קוצצים את ההליבוט לחתיכות קטנות. יבש היטב עם מגבת נייר. מתבלים במלח ופלפל.מחבת טחון מחבת עם 2 כפות שמן זית.
תוסיף הליבוט. מבשלים עד חום זהוב, כ 8 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מתאדה, כ -2 דקות.
מוסיפים את תערובת הכוסברה ומבשלים עוד דקה כדי להתחמם.
מחממים את טורטיות התירס במחבת יבשה חמה.
מוסיפים את תערובת הדגים לטורטייה.
מקשטים עם כוסברה, סלסה, שמנת חמוצה, גבינה ואבוקדו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.