קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

טאקו דגים

טאקו דגים
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך סלסה עגבניות, מלח, טורטיות תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את הבצל
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
שים את הבצל בקערה קטנה ויוצקים מספיק חומץ יין אדום כדי לכסות היטב. להפריש לפחות 30 דקות או עד כמה שבועות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להשרות את הדגים
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
יוצקים את שמן הזית לתוך קערה קטנה ומוסיפים את אבקת אנצ 'ו צ' ילה, אורגנו, כמון, כוסברה קצוצה, וחלפניו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מערבבים היטב.
6
מניחים את הדג על צלחת ושופכים את המרינדה על זה, מקפידים לצפות את הדגים היטב משני הצדדים. אפשר להשרות במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מבשלים את הדג
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את הדגים מן המרינדה ומניח במחבת החמה (אין צורך להוסיף עוד שמן). מתבלים את הדגים במלח. מבשלים את הדג במשך 4 דקות ללא הפרעה, ואז להתהפך, ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר את המחבת מן החום פתית את הדגים לתוך המחבת עם מזלג, וודא לערבב את כל המרינדה כי נדבק לתחתית המחבת. בדוק תיבול ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
חממו את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
12
מניחים ארבעה של טורטיות על צלחת כריך אותם בין שני יריעות מעט לחה של מגבת נייר. מיקרוגל על גבוה במשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
13
מניחים את טורטיות חמות בסל מצופה מגבת או צלחת לכסות. חזור עם הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
14
להרכיב ו
15
לשרת
16
כדי להרכיב את הטאקו, מניחים כפית גדושה של דג מושרה על מרכז הטורטייה. למעלה עם בצל במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
17
מגישים בליווי קרם מקסיקני וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
Dientes De AjoDientes De Ajo
18
מקשטים עם פלחי ליים וזרעי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
19
הערות בישול
20
Ingredtsfish
21
אתה יכול להשתמש בכל דג שאתה אוהב כל עוד אתה יכול פתית את הבשר כאשר הוא מבושל. רוב הדגים הלבנים נמצאים בקטגוריה זו.TECHNIQUESMarinated בצל
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
22
ברגע שאתה עושה את זה תבלין פשוט מאוד, תמצא את עצמך שמירה על מיכל של בצל אלה במקרר שלך כדי להוסיף את כל המנות שלך.אל תיבהלו על ידי כמות חומץ צריך לכסות את הבצל לחלוטין. מאחר וסביר להניח שיהיו לך שאריות בצלים, תשאיר אותם שקועים בחומץ במיכל אטום למקרר. לאחר מכן ניתן להשתמש בחומץ עבור הצרכים בישול אחרים שלך. הבצל ישמור במשך כמה שבועות. הכנה מראש את הבצל והדגים יכול להיות מורכב עד יום מראש. כאשר reheating את הדגים, ייתכן שתרצה להוסיף על 1 כף מים כדי לוודא הדג לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות מקרון קטנותעוגיות מקרון קטנות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
23
Reprinted with permission from Simply Mexican by Lourdes Castro, copyright © 200
24
צילום זכויות יוצרים © 2009 על ידי לוסי שפר. פורסם על ידי Ten Speed Press.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.