טאקו דגים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 688 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. לך לחנות ותביא גרידת ליים, שום, חלפיניו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טאקו דגים, ו טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את הכרוב, בצל ירוק, חלפיניו, אם משתמשים, בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
חותכים את הדג לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
מערבבים את הדג עם גרידת לימון ומיץ, פימנטון, שום, שמן ומלח, לפי הטעם, בקערה בינונית. זה יכול להיעשות יום קדימה, מכוסה ומקורר.
מוסיפים לתערובת הכרוב וזורקים עד לבושים היטב. מתבלים במלח, לפי הטעם. אם שימוש בתוך כמה שעות לתת לו לשבת בטמפרטורת החדר, אם עושה את זה קדימה, לקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לעטוף את הטורטיות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את רצועות הדגים על תבנית אפייה מצופה קלף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
3
שים את הדגים ואת טורטיות בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
בעוד הדג הוא בתנור, לטעום את הכרוב לתיבול ולהתאים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
(שמור 1 כף)
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את הדגים ואת טורטיות מהתנור. שים כמה דגים במרכז טורטייה, העליון עם כמה פרוסות אבוקדו ולסיים עם כמה כרוב כרוב כרוב. חזור עם החומרים הנותרים לשרת.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.