קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

טאקו דגים בגריל

טאקו דגים בגריל
זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מיונז, הקרקע אנצ'ו צ' ילה אבקה, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל, טאקו דגים בגריל, ו טאקו דגים בגריל.

הוראות

1
שלב את כל החומרים בכוס מדידה 2 כוס להקציף עד חלקה. מקררים עד 4 שעות עד מוכן לשימוש. כדי להפוך את הטאקו: בקערה קטנה, לשלב את אבקת אנצ ' ו, כמון, שום, מלח ופלפל ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את השמן ומקציפים עד לקבלת משחה רופפת. לשפשף את הדג עם ממרח התבלינים ולתת לרבד במקרר לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
להדליק אש פחם או לחמם מראש את גריל הגז שלך על גבוה. שמן את משטח הבישול גריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בואו הגחלים לשרוף עד אש בינונית-חמה או להתאים את מבערי גריל גז בינוני גבוה. גריל הדג עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
העברה ללוח חיתוך וקוצצים גס. מחלקים את הטורטיות לתוך 2 ערימות לעטוף כל בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מניחים על הגריל עד מחומם דרך, כ 5 דקות. בקערה גדולה, לשלב את הכרוב הירוק והאדום. כדי להרכיב את הטאקו, קח 2 טורטיות, מעל זה עם חתיכות של דגים, מנה של הרוטב, כפית של פיקו דה גאלו, וכמה כרוב. לסחוט טריז של סיד על המילוי, לקפל את טורטיות, ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מרדית דידס גדל בסן דייגו ולימד אותי את כל הפרטים הקטנים של טאקו הדגים. אלה הם הסתגלות של מתכון האמהות שלה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
צילום: בריאן הגיווארה
3
דרג מתכון זה וצפה בסקירות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.