זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מיונז, הקרקע אנצ'ו צ' ילה אבקה, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל, טאקו דגים בגריל, ו טאקו דגים בגריל.
הוראות
1
שלב את כל החומרים בכוס מדידה 2 כוס להקציף עד חלקה. מקררים עד 4 שעות עד מוכן לשימוש. כדי להפוך את הטאקו: בקערה קטנה, לשלב את אבקת אנצ ' ו, כמון, שום, מלח ופלפל ומערבבים לערבב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את השמן ומקציפים עד לקבלת משחה רופפת. לשפשף את הדג עם ממרח התבלינים ולתת לרבד במקרר לפחות 30 דקות ועד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבלינים
ממתק תמנון בריט
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
להדליק אש פחם או לחמם מראש את גריל הגז שלך על גבוה. שמן את משטח הבישול גריל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בואו הגחלים לשרוף עד אש בינונית-חמה או להתאים את מבערי גריל גז בינוני גבוה. גריל הדג עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
העברה ללוח חיתוך וקוצצים גס. מחלקים את הטורטיות לתוך 2 ערימות לעטוף כל בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
קרש חיתוך
6
מניחים על הגריל עד מחומם דרך, כ 5 דקות. בקערה גדולה, לשלב את הכרוב הירוק והאדום. כדי להרכיב את הטאקו, קח 2 טורטיות, מעל זה עם חתיכות של דגים, מנה של הרוטב, כפית של פיקו דה גאלו, וכמה כרוב. לסחוט טריז של סיד על המילוי, לקפל את טורטיות, ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
Pico De Gallo
5 קרקרים מלוחים, מפוררים
קציצות עוף צמחוניות קפואות
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מרדית דידס גדל בסן דייגו ולימד אותי את כל הפרטים הקטנים של טאקו הדגים. אלה הם הסתגלות של מתכון האמהות שלה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.