תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים בגריל. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 905 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך אבוקדו, מיונז, פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טאקו דגים בגריל, טאקו דגים בגריל, ו טאקו דגים בגריל (מתכונים דומים).
מורחים חצי תערובת בצל על החלק התחתון של צלחת אפיית זכוכית 11x7x2 אינץ'. סדר דגים על גבי תערובת בצל. כפית נותרת תערובת בצל על דגים. כיסוי וצינה 30 דקות. הפעל דגים; כיסוי וצינה 30 דקות יותר.
באח גריל מברשת עם שמן; להכין ברביקיו (חום בינוני-גבוה). דג גריל עם קצת מרינדה עדיין נצמד עד רק אטום במרכז, 3 עד 5 דקות לכל צד. טורטיות גריל עד חרוך מעט, על 10 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.