טאקו דגים בגריל היקורי עם מנגו-אבוקדו
טאקו דגים בגריל היקורי עם מנגו-אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 337 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, מלח, פילה דגים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו טאקו דגים בגריל עם מנגו-סלסה אבוקדו, טאקו דגים צלויים צ'ילי ליים עם שמנת חמוצה כרוב כרוב סלט + מנגו & אבוקדו, ו טאקו דגים עם סלסה אבוקדו מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שבבי היקורי במים כדי לכסות לפחות 30 דקות; לנקז. שבבי לעטוף בנייר אלומיניום כבד; לעשות כמה חורים בנייר כסף. תניח בצד.
מברשת פילה עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
גריל גז קל; שבבי עטוף בנייר כסף במקום ישירות על גחלים חמות בצד אחד. מתלה הגריל בצד הנגדי עם ספריי בישול, ומניחים על הגריל.
בואו גריל מחממים 10 עד 15 דקות; לכבות צורב מול שבבי עץ. מסדרים פילה על מתלה מול שבבי עץ, גריל, מכוסה מכסה, מעל חום בינוני (300 עד 35
10 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים עם מזלג.
לעטוף טורטיות קמח בנייר אלומיניום חובה כבדה.
מניחים על הגריל במהלך 5 הדקות האחרונות של זמן הבישול כדי להתחמם.
מגישים מיד עם מנגו-אבוקדו להתענג; לקשט,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.