טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו טאקו דגים בגריל עם ורה קרוז סלסן. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ופסקאטרי מגיש 6 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 30 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מיץ ליים, אורגנו מקסיקני, עגבניות שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 77%. מתכונים דומים: טאקו דגים בגריל עם סלסה ורה קרוז, בקלה ורה קרוז, ו סנאפר ורה קרוז.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל פחם או גז לגובה לצלייה ישירה.
מפזרים את הליבוט עם אבקת האנצ ' ו, המלח והפלפל. צולים עד להזהבה וחרוך משני הצדדים, ופשוט מבושלים, כ -5 דקות לכל צד.
מוציאים לקרש חיתוך ונותנים לנוח 5 דקות.
בעזרת שני מזלגות, פתית את הליבוט לחתיכות גדולות בגודל ביס והכניס לקערה גדולה.
יוצקים מעל את שמן הזית ומיץ הליים, וזורקים רק לאיחוד.
מוסיפים את הכרוב והכוסברה וזורקים שוב.
מגישים את הדג עם הטורטיות וסלסת ורה קרוז ונותנים לאורחים למלא ולעטוף טאקו משלהם.
מחממים גריל פחם או גז לגובה לצלייה ישירה. זורקים את העגבניות והג ' לפנוס עם כמה כפות שמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל. צולים את שניהם עד שהם חרוכים מכל הצדדים ופשוט רכים.
מוציאים מהגריל ומניחים להתקרר מעט.
חצוי את העגבניות, הסר את הזרעים וחתוך לקוביות קטנות. קוביות את הג ' לפנוס, כולל העור והזרעים.
שמים את העגבניות והג ' לפנוס בקערה בינונית.
מוסיפים את הבצל, הזיתים, הצלפים, שמן הזית, החומץ, הכוסברה, האורגנו ומיץ הליים ומתבלים במלח ופלפל.
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות מחנות יובי פינו נואר ברוט רוז מְזוּגָד. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
![פינו נואר ברוט רוז]()
פינו נואר ברוט רוז
קאווה זה מפתה עם צבע אדום דובדבן בהיר שלה תסיסה יפה. הוא משקף את אופי הזן, עם תווי הדובדבן והתות שלו עטופים בדבש, לחם קלוי ופרחוניות קלושה. הוא עז, רענן ושופע בפה, עם גימור עשיר וארומטי. משתלב היטב עם פסטה, בשרים מבושלים, אוכל יפני ומאפים.