קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות17
מגזין

טאקו דגים בסגנון באחה

טאקו דגים בסגנון באחה
טאקו דגים בסגנון באחה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם מיץ ליים, פילה בקלה, עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כמו קינוח. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: טאקו דגים-בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים בסגנון באחה.

הוראות

1
מערבבים בקערה עגבניות, בצל, כוסברה, פלפלי ג 'לפנו, 1 כף מיץ מפלפלי ג' לפנו ומלח שום; סוחטים 1/2 ליים מעל סלסה פרסקה. מכסים קערה בניילון ומכניסים למקרר בזמן הכנת הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לזרוק סלט כרוב לערבב עם רוטב החווה בקערה; להפריש עבור טעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
קציצות עוף צמחוניותקציצות עוף צמחוניות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים שמן בטיגון עמוק או בסיר גדול ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מערבבים תערובת הבלילה ובירה יחד בקערה. עוטפים טורטיות תירס במגבות נייר רטובות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
טובלים בקלה בתערובת הבלילה; מטגנים בקלה מצופה בקבוצות בשמן החם עד שהבקלה מבושלת והציפוי חום, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
6
מוציאים בקלה בעזרת כף מחוררת ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
טורטיות תירס מיקרוגל על גבוה עד חימם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
עורמים שתי טורטיות על צלחת; למעלה עם דגים, זילוף גבינה מקסיקנית, תערובת סלט כרוב, סלסה פרסקה וסחיטה מ טריז ליים.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
סיד טריזסיד טריז
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מזלפים רוטב צ ' ילה-שום. חזור על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ברווז בריכה פינו גרי. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
בריכת ברווז פינו גרי
בריכת ברווז פינו גרי
# 96 יין חובב למעלה 100 הטוב ביותר קונה של 2017בריכת הברווזים פינו גרי מאופיינת בניחוחות הטרופיים ובחומציות הבהירה שלה. טעמים וניחוחות של לימון לימון, נקטרינה, סמבוק, אשכולית שולטים, מסיימים פריך ויבש. יין זה מהווה שותף מצוין לרכיכות, סושי ורוב המתאבנים.