קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות5
ציון בריאות40
מגזין

טאקו דגים-בסגנון באחה

טאקו דגים-בסגנון באחה
מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם כרוב, שמן צמחי, קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריז סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו טאקו דגים בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים טמפורה בסגנון באחה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, שום, קאיין,חרדל, אורגנו, 1 כפיות מלח, ופלפל עד מעורבב היטב. מערבבים את הבירה עד שאין גושים. (הבלילה עשויה להתבצע כמה שעות קדימה בקירור).חתוך את הדגים מכל קווי הדם, העור והעצמות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
חרדלחרדל
אורגנואורגנו
שוםשום
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בירהבירה
דגיםדגים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
חותכים לחתיכות את הגודל והצורה של האצבע המורה שלך.
3
מפזרים כמה טיפות של מיץ ליים וקצת מלח. (אם לא להשתמש באופן מיידי, לעטוף להכניס למקרר).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
מלחמלח
עוטףעוטף
4
יוצקים את השמן למחבת עמוקה, רחבה לעומק של 2 אינץ ' וחום על חום בינוני-גבוה ל 350 מעלות. אני משתמש במדחום, או שאתה יכול לזרוק קצת הבלילה לתוך השמן וזה צריך לעלות במהירות מוקף בועות קטנות.תייבש את הדג עם מגבות נייר. בדוק את עובי הבלילה על ידי טבילה בחתיכה אחת של הדג. הבלילה צריכה להיות עקביות של בלילת פנקייק בינונית עבה, ציפוי הדג בקלות אבל נוטף מעט מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
5
תוסיף קצת בירה אם הבלילה נראית עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
6
הוסף את הדג לבלילה. באמצעות מלקחיים או מקלות אכילה, swish כל חתיכה כדי לוודא שהוא מצופה היטב, ואז להרים מתוך הבלילה, לתת לו לטפטף פעם אחת, ולהניח את הדגים בעדינות לתוך השמן החם. מבשלים כמה חתיכות בכל פעם עד שהם צפים והבלילה מוגדרת אבל עדיין מאוד בהיר בצבע. אם חתיכה נדבקת לתחתית, להשאיר אותו לבד וזה ישחרר את עצמו.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
מלקחייםמלקחיים
7
הסר את הדג מתלה לנקז; להזמין את שמן הטיגון. (הדג יכול להיות מוכן מראש לנקודה זו, מקורר על מדף, ומקורר חשוף. לקרר את השמן ושמורה).כאשר אתה מוכן לשרת, לחמם את השמן ל 350-360F ולמלא מחדש את הדגים כמה חתיכות בכל פעם עד פריך וזהב brown.To מגישים, להחזיק טורטייה ביד שלך ולהוסיף כפית של ממרח אבוקדו. למעלה עם דגים ולסחוט סיד על כל העניין. לאחר מכן מוסיפים את הרוטב הסודי, סלסה, כרוב מגורר, כוסברה ובצל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ממרח אבוקדוממרח אבוקדו
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
טורטיהטורטיה
כרובכרוב
בצלבצל
סלסהסלסה
רוטברוטב
דגיםדגים
לייםליים

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בקבוק בירה, בתוספת יותר כדי לדלל את הבלילה במידת הצורךבקבוק בירה, בתוספת יותר כדי לדלל את הבלילה במידת הצורך0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין11 כף אורגנו מיובשכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה5שרימפס וורידיםטורטייה תירס, מחומםטורטייה תירס, מחומם1חתיכות טופי הית' ברחרדל יבשחרדל יבש907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דגים בשרניים המשרד (בקלה, סנאפר וכו'.)דגים בשרניים המשרד (בקלה, סנאפר וכו'.)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון0חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה5שרימפס וורידיםכרוב ירוק מגוררכרוב ירוק מגורר1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי5שרימפס וורידיםגוואקמולי (אבוקדו מרוסק עם קצת מיץ לימון ומלח)גוואקמולי (אבוקדו מרוסק עם קצת מיץ לימון ומלח)5שרימפס וורידיםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד5שרימפס וורידיםמיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי5שרימפס וורידיםסיד טריזסיד טריז591 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט דל שומןיוגורט דל שומן1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו1חתיכות טופי הית' בראורגנו מקסיקני מלא מיובש, שפשף לאבקהאורגנו מקסיקני מלא מיובש, שפשף לאבקה5שרימפס וורידיםפיקו דה גאלו או סלסהפיקו דה גאלו או סלסה5שרימפס וורידיםשמן צמחי (לטיגון עמוק)שמן צמחי (לטיגון עמוק)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.