טאקו דגים-בסגנון באחה
מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם כרוב, שמן צמחי, קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריז סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו טאקו דגים בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים טמפורה בסגנון באחה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, שום, קאיין,חרדל, אורגנו, 1 כפיות מלח, ופלפל עד מעורבב היטב. מערבבים את הבירה עד שאין גושים. (הבלילה עשויה להתבצע כמה שעות קדימה בקירור).חתוך את הדגים מכל קווי הדם, העור והעצמות.
חותכים לחתיכות את הגודל והצורה של האצבע המורה שלך.
מפזרים כמה טיפות של מיץ ליים וקצת מלח. (אם לא להשתמש באופן מיידי, לעטוף להכניס למקרר).
יוצקים את השמן למחבת עמוקה, רחבה לעומק של 2 אינץ ' וחום על חום בינוני-גבוה ל 350 מעלות. אני משתמש במדחום, או שאתה יכול לזרוק קצת הבלילה לתוך השמן וזה צריך לעלות במהירות מוקף בועות קטנות.תייבש את הדג עם מגבות נייר. בדוק את עובי הבלילה על ידי טבילה בחתיכה אחת של הדג. הבלילה צריכה להיות עקביות של בלילת פנקייק בינונית עבה, ציפוי הדג בקלות אבל נוטף מעט מאוד.
תוסיף קצת בירה אם הבלילה נראית עבה מדי.
הוסף את הדג לבלילה. באמצעות מלקחיים או מקלות אכילה, swish כל חתיכה כדי לוודא שהוא מצופה היטב, ואז להרים מתוך הבלילה, לתת לו לטפטף פעם אחת, ולהניח את הדגים בעדינות לתוך השמן החם. מבשלים כמה חתיכות בכל פעם עד שהם צפים והבלילה מוגדרת אבל עדיין מאוד בהיר בצבע. אם חתיכה נדבקת לתחתית, להשאיר אותו לבד וזה ישחרר את עצמו.
הסר את הדג מתלה לנקז; להזמין את שמן הטיגון. (הדג יכול להיות מוכן מראש לנקודה זו, מקורר על מדף, ומקורר חשוף. לקרר את השמן ושמורה).כאשר אתה מוכן לשרת, לחמם את השמן ל 350-360F ולמלא מחדש את הדגים כמה חתיכות בכל פעם עד פריך וזהב brown.To מגישים, להחזיק טורטייה ביד שלך ולהוסיף כפית של ממרח אבוקדו. למעלה עם דגים ולסחוט סיד על כל העניין. לאחר מכן מוסיפים את הרוטב הסודי, סלסה, כרוב מגורר, כוסברה ובצל לפי הצורך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.