זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו שמנת, מלח כשר ופלפל, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו טאקו דגים בגריל עם צנון כרוב כרוב, טאקו דגים בגריל עם Jalapeño-כרוב כרוב, ו טאקו דגים צלויים צ'ילי ליים עם שמנת חמוצה כרוב כרוב סלט + מנגו & אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים חלב חמאה, חלפיניו, פפריקה מעושנת, 1/2 מיץ ליים, מלח ופלפל לשקית zip העליונה גדולה לאכילה מחדש.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אבוקדו האס מעוך קלות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.