טאקו דגים יפני
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית צמחונית? טאקו דגים יפני יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 913 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא עצמות, שמן צמחי, רוטב פונזו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שומשום שביר כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: דגים בגריל בסגנון יפני, כדורי דגים נורבגיים ויפניים, ו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים.
הוראות
יוצקים ponzu לתוך שקית פלסטיק גדולה, resealable.
הוסף אלבקור, שקית חותם, ולהפוך את הדגים למעיל. צמרמורת במשך 1 שעה, פונה פעם אחת.
להוסיף שמן ולהפוך את התיק כדי מעיל דגים.
חום גריל גבוה מאוד (550 עד 650). באח בישול שמן, באמצעות מלקחיים וצרור של מגבות נייר משומנות.
דג גריל, מכוסה, פונה פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים ודגים הוא נדיר, 3 דקות. פרוס albacore לרוחב. ממלאים טורטיות עם סלט ודגים, ואז למעלה עם טפטוף של מיונז.
* Find ponzu in The Asian foods מעבר. חפש אלבקור שנלכד במוט או טרול. אם טורטיות דקות מאוד, לקנות להכפיל את הסכום מחסנית 2 לכל טאקו.