צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו דגים עם ממרח אבוקדו מוקרם ליים וסלט כרוב יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו כרוב נאפה, טורטיות קמח, יוגורט יווני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו דגים עם ממרח אבוקדו מוקרם ליים וסלט כרוב, טאקו דגים מתובל עם כרוב כרוב סלט + קרם לימון, ו טאקו דגים עם סלט כרוב צ'יפוטלה שמנת.
הוראות
1
תדליק גריל. בקערה בינונית, מחית את האבוקדו, שמנת חמוצה, jalapeo, בצל אדום, כוסברה ו 3 כפות של מיץ לימון. מתבלים את ממרח האבוקדו במלח ופלפל ולוחצים על פיסת פלסטיק העוטפת ישירות על פני השטח של ממרח האבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.