קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות3
ציון בריאות47
מגזין

טאקו דגים עם סלסה מנגו

טאקו דגים עם סלסה מנגו
טאקו דגים מתכון עם מנגו Salsan מוכן בערך בעוד 50 דקות. והוא בהחלט גדול pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם אבוקדו עדיין, מיונז, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו טאקו דגים עם סלסה מנגו, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 260° עם מתלים על הרמות העליונות והתחתונות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים מנגו, עגבניות, מלפפון, בצל, חלפיניו, תבלינים, ומיץ ליים בקערה גדולה לסלסה; בואו לעמוד 10 דקות כדי למזג טעמים.לפני ההגשה, מוסיפים אבוקדו וכוסברה.מערבבים את כל החומרים לרוטב שמנת chipotle יחד בקערה ולהתאים תבלינים לפי הטעם; בואו לעמוד לפחות 10 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג.פילה אמנון מרינט במיץ ליים במשך 10 דקות, פונה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים תבנית אפייה על כל מדף תנור ומחממים 5 דקות.מערבבים קמח, קמח תירס, ותבלינים בצלחת רדודה.מעיל דגים במרינדה משני הצדדים עם תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מחבת חמה מהתנור ולרסס עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים פילה על מחבת חמה וצלי על המדף העליון 5 דקות.לרסס את שני הצדדים של טורטיות עם תרסיס nonstick. (בינתיים, בזהירות להפוך דגים מעל ולחזור לתנור 34 דקות.) טורטיות בתנור-טוסט על תבנית האפייה המחוממת השנייה לאחר הפיכת הפילה מעל.טורטיות טוסט רק עד שהם פריך קלות בקצוות, 23 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים דגים וטורטילות עם כרוב מגורר, סלסה מנגו, ורוטב צ ' יפוטלה.לדלות את שני הצדדים של אמנון במרינדה בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
אמנוןאמנון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

1אבוקדו מוצק אך בשל, מגולגל, פרוס דקאבוקדו מוצק אך בשל, מגולגל, פרוס דק0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין1אוראו ממולאים כפולים1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1צ'יפוטלה צ' ילה באדובו, טחוןצ'יפוטלה צ' ילה באדובו, טחון3שרימפס וורידיםטורטיות תירס 56 אינץטורטיות תירס 56 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלפפון, חתוך לקוביותמלפפון, חתוך לקוביות0חתיכות טופי הית' ברבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טרייה קצוצה בצפיפותכוסברה טרייה קצוצה בצפיפות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות ענבים, חצויעגבניות ענבים, חצוי12 כפיות אבקת שוםחלפיניו, זרע, טחוןחלפיניו, זרע, טחון1ליים, מיץ שלליים, מיץ של1ליים, מיץ שלליים, מיץ של1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט דל שומן רגיליוגורט דל שומן רגיל1מנגו בשלים אך מוצקים, קלופים, חתוכים לקוביותמנגו בשלים אך מוצקים, קלופים, חתוכים לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז דל קלוריותמיונז דל קלוריות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב נאפה, קרוע לגזרים.כרוב נאפה, קרוע לגזרים.591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום, טחוןבצל אדום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה אמנון טרי, חצוי, מושרה במיץ לייםפילה אמנון טרי, חצוי, מושרה במיץ ליים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.