קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות3
ציון בריאות47
מגזין

טאקו דגים עם סלסה מנגו

טאקו דגים עם סלסה מנגו
טאקו דגים מתכון עם מנגו Salsan מוכן בערך בעוד 50 דקות. והוא בהחלט גדול pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם אבוקדו עדיין, מיונז, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו טאקו דגים עם סלסה מנגו, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 260° עם מתלים על הרמות העליונות והתחתונות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים מנגו, עגבניות, מלפפון, בצל, חלפיניו, תבלינים, ומיץ ליים בקערה גדולה לסלסה; בואו לעמוד 10 דקות כדי למזג טעמים.לפני ההגשה, מוסיפים אבוקדו וכוסברה.מערבבים את כל החומרים לרוטב שמנת chipotle יחד בקערה ולהתאים תבלינים לפי הטעם; בואו לעמוד לפחות 10 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג.פילה אמנון מרינט במיץ ליים במשך 10 דקות, פונה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Dientes De AjoDientes De Ajo
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים תבנית אפייה על כל מדף תנור ומחממים 5 דקות.מערבבים קמח, קמח תירס, ותבלינים בצלחת רדודה.מעיל דגים במרינדה משני הצדדים עם תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
הסר מחבת חמה מהתנור ולרסס עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים פילה על מחבת חמה וצלי על המדף העליון 5 דקות.לרסס את שני הצדדים של טורטיות עם תרסיס nonstick. (בינתיים, בזהירות להפוך דגים מעל ולחזור לתנור 34 דקות.) טורטיות בתנור-טוסט על תבנית האפייה המחוממת השנייה לאחר הפיכת הפילה מעל.טורטיות טוסט רק עד שהם פריך קלות בקצוות, 23 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים דגים וטורטילות עם כרוב מגורר, סלסה מנגו, ורוטב צ ' יפוטלה.לדלות את שני הצדדים של אמנון במרינדה בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
אמנוןאמנון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

1אבוקדו מוצק אך בשל, מגולגל, פרוס דקאבוקדו מוצק אך בשל, מגולגל, פרוס דק0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין1אוראו ממולאים כפולים1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1צ'יפוטלה צ' ילה באדובו, טחוןצ'יפוטלה צ' ילה באדובו, טחון3שרימפס וורידיםטורטיות תירס 56 אינץטורטיות תירס 56 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלפפון, חתוך לקוביותמלפפון, חתוך לקוביות0חתיכות טופי הית' ברבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה טרייה קצוצה בצפיפותכוסברה טרייה קצוצה בצפיפות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות ענבים, חצויעגבניות ענבים, חצוי11 כף אורגנו מיובשחלפיניו, זרע, טחוןחלפיניו, זרע, טחון1ליים, מיץ שלליים, מיץ של1ליים, מיץ שלליים, מיץ של1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט דל שומן רגיליוגורט דל שומן רגיל1מנגו בשלים אך מוצקים, קלופים, חתוכים לקוביותמנגו בשלים אך מוצקים, קלופים, חתוכים לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז דל קלוריותמיונז דל קלוריות7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב נאפה, קרוע לגזרים.כרוב נאפה, קרוע לגזרים.591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום, טחוןבצל אדום, טחון1אוראו ממולאים כפולים1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ2חתיכות טופי הית' בר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה אמנון טרי, חצוי, מושרה במיץ לייםפילה אמנון טרי, חצוי, מושרה במיץ ליים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.