טאקו דגים מתכון עם מנגו Salsan מוכן בערך בעוד 50 דקות. והוא בהחלט גדול pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם אבוקדו עדיין, מיונז, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו טאקו דגים עם סלסה מנגו, טאקו דגים עם סלסה מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 260° עם מתלים על הרמות העליונות והתחתונות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים מנגו, עגבניות, מלפפון, בצל, חלפיניו, תבלינים, ומיץ ליים בקערה גדולה לסלסה; בואו לעמוד 10 דקות כדי למזג טעמים.לפני ההגשה, מוסיפים אבוקדו וכוסברה.מערבבים את כל החומרים לרוטב שמנת chipotle יחד בקערה ולהתאים תבלינים לפי הטעם; בואו לעמוד לפחות 10 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג.פילה אמנון מרינט במיץ ליים במשך 10 דקות, פונה למעיל.
מניחים פילה על מחבת חמה וצלי על המדף העליון 5 דקות.לרסס את שני הצדדים של טורטיות עם תרסיס nonstick. (בינתיים, בזהירות להפוך דגים מעל ולחזור לתנור 34 דקות.) טורטיות בתנור-טוסט על תבנית האפייה המחוממת השנייה לאחר הפיכת הפילה מעל.טורטיות טוסט רק עד שהם פריך קלות בקצוות, 23 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
למריחה על טוסט אם רוצים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים דגים וטורטילות עם כרוב מגורר, סלסה מנגו, ורוטב צ ' יפוטלה.לדלות את שני הצדדים של אמנון במרינדה בתערובת קמח תירס.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.