תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים פצפוצים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שום, עלי ארוגולה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו דגים פצפוצים, טאקו דגים עם רוטב ראנץ צ'יפוטלה # weekdaysupper, ו טאקו דגים ידידותי לילדים עם סלט כרוב ורוטב צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל המרכיבים רוטב טרטר בקערה קטנה, באמצעות מלח לפי הטעם. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
יש לשטוף את הדג מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מים
דגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
חותכים לחתיכות 1 אינץ ולשים בקערה עם רוטב ווסטרשייר, שום, מלח ופלפל. סובב את הדג למעיל. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 20 דקות או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מלח ופלפל
שום
דגים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
4
מניחים את הקמח בצלחת רדודה ולזרוק את חתיכות הדגים בו, כמה בכל פעם, עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
דגים
5
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. (כדי לראות אם זה חם מספיק, מניחים חתיכת לחם קטנה בשמן; זה צריך לרחוש מיד.) בזהירות להוסיף כמה חתיכות של דגים בכל פעם, מתנער עודף קמח לפני הצבת אותם בשמן. מטגנים עד חום זהוב, 4 עד 6 דקות; מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
לחם
קמח לכל מטרה
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
בינתיים, לחמם מחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים טורטייה וחמים במשך 10 עד 20 שניות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
8
מניחים על צלחת לכסות עם מגבת מטבח; לחזור עם טורטיות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
9
מורחים מנה של רוטב טרטר צ ' יפוטלה על טורטיה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
צ 'ילי צ' יפוטלה
טורטיה
מורחים
10
מוסיפים כמה חתיכות של מלפפון העליון עם 3 או 4 חתיכות של דגים, כמה ארוגולה עלי כוסברה וגלידת תפוז קטן.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.