קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

טאקו דגים פצפוצים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה

טאקו דגים פצפוצים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים פצפוצים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שום, עלי ארוגולה, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו דגים פצפוצים, טאקו דגים עם רוטב ראנץ צ'יפוטלה # weekdaysupper, ו טאקו דגים ידידותי לילדים עם סלט כרוב ורוטב צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל המרכיבים רוטב טרטר בקערה קטנה, באמצעות מלח לפי הטעם. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
יש לשטוף את הדג מתחת למים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
חותכים לחתיכות 1 אינץ ולשים בקערה עם רוטב ווסטרשייר, שום, מלח ופלפל. סובב את הדג למעיל. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 20 דקות או עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מלח ופלפלמלח ופלפל
שוםשום
דגיםדגים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
4
מניחים את הקמח בצלחת רדודה ולזרוק את חתיכות הדגים בו, כמה בכל פעם, עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
5
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. (כדי לראות אם זה חם מספיק, מניחים חתיכת לחם קטנה בשמן; זה צריך לרחוש מיד.) בזהירות להוסיף כמה חתיכות של דגים בכל פעם, מתנער עודף קמח לפני הצבת אותם בשמן. מטגנים עד חום זהוב, 4 עד 6 דקות; מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
בינתיים, לחמם מחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים טורטייה וחמים במשך 10 עד 20 שניות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
8
מניחים על צלחת לכסות עם מגבת מטבח; לחזור עם טורטיות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
9
מורחים מנה של רוטב טרטר צ ' יפוטלה על טורטיה מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
טורטיהטורטיה
מורחיםמורחים
10
מוסיפים כמה חתיכות של מלפפון העליון עם 3 או 4 חתיכות של דגים, כמה ארוגולה עלי כוסברה וגלידת תפוז קטן.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
גרידה כתומהגרידה כתומה
מלפפוןמלפפון
ארוגולהארוגולה
דגיםדגים
11
מגישים עם פלחי לימון ועוד רוטב טרטר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
סיד טריזסיד טריז
12
צילום: טינה רופ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.