קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

טאקו דגים פריכים

טאקו דגים פריכים
טאקו דגים פריכים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם אבקת אפייה, כרוב, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזאת די טובה. נסו טאקו דגים פריכים, טאקו דגים פריך Panko, ו קריספי פריד-טאקו דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הדג לחתיכות 1 1/2 אינץ'. (להזמין פילה 1 ומקרר עבור מתכון מקוון עגול 2, סביצ ' ה.)
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
2
כדי להפוך את הבלילה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא מספיק מים, על 1 עד 1 1/2 כוסות, עד התערובת היא עקביות של בלילת פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מחממים את השמן במחבת עמוקה מעל חום בינוני עד 360 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
כאשר השמן חם, עובד בקבוצות, לטבול את חתיכות הדגים לתוך הבלילה בזהירות להוסיף אותם שמן חם. מבשלים את הדג עד חום זהוב משני הצדדים ואת הדג מבושל דרך, על 4 עד 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן בישולשמן בישול
6
הסר מהמחבת ולנקז על מגש גיליון מרופד בשקית נייר או מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
7
כדי להפוך את הרוטב, לטאטא יחד את המיונז, שמנת חמוצה, רוטב חם, מיץ ליים, שום, ו 2 כפות כוסברה בקערה קטנה. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
רוטב חריףרוטב חריף
תיבולתיבול
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
שוםשום
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
לעטוף את הטורטיות במגבת לחה ומיקרוגל על בינוני במשך 1 דקה כדי להתחמם. שים על 1/4 כוס כרוב מגורר על כל טורטייה. שים 3 חתיכות של דגים מטוגנים על גבי הכרוב, ולאחר מכן העליון עם קצת רוטב. מסדרים את הטאקו על מגש הגשה ומקשטים עם קמצוץ של כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
כרובכרוב
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.