טאקו דגים פריכים מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים פריכים מטוגנים. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 1025 גרם של שומן, וסך הכל 10167 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו טורטיות תירס, דגים, ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו דגים פריכים, טאקו דגים רך ופריך, ו טאקו דגים לוהט עם סלסה תירס פריך.
הוראות
מערבבים קמח, פפריקה, פלפל שחור, ומלח ומקציפים לשלב.
להעביר חצי תערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.
מוסיפים בירה וביצה לתערובת הנותרת ומקציפים עד ליצירת הבלילה החלקה. הבלילה צריכה להיות עקביות של צבע עבה (להוסיף עד 1/2 כוס יותר בירה לפי הצורך עד עקביות נאותה הוא הגיע). תניח בצד.
מערבבים מיונז ורוטב חם בקערה בינונית ומקציפים עד הומוגנית. תניח בצד.
מחממים שמן בטיגון עמוק, תנור הולנדי, או ווק גדול עד 350 ° F.
להעביר חתיכות דגים קערה עם הבלילה ולהפוך מעיל ביסודיות. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להרים דגים, לתת לבלילה עודפת לטפטף, ולאחר מכן להעביר לקערה עם תערובת הקמח הנותרת. לזרוק מעיל ביסודיות. הרם בזהירות עם מלקחיים או אצבעות יבשות לאט לאט לתוך שמן חם. חזור עם הדגים שנותרו.
פריי, הופך מדי פעם, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל.
העברה מצופה במגבת נייר ועונה עם מלח.
מחלקים טורטיות ל8 ערימות כפולות. מעל כל אחד עם כרוב מגורר, 1 חתיכת דגים, בצל אדום כבוש, מיונז צ ' ילי, וכוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.