תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים פריכים מטוגנים. מנה זו מכילה סביב 80 גרם חלבון 1025 גרם של שומן, וסך הכל 10167 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו טורטיות תירס, דגים, ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח העוגה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו דגים פריכים, טאקו דגים רך ופריך, ו טאקו דגים לוהט עם סלסה תירס פריך.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
להעביר חצי תערובת לקערה גדולה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים בירה וביצה לתערובת הנותרת ומקציפים עד ליצירת הבלילה החלקה. הבלילה צריכה להיות עקביות של צבע עבה (להוסיף עד 1/2 כוס יותר בירה לפי הצורך עד עקביות נאותה הוא הגיע). תניח בצד.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים שמן בטיגון עמוק, תנור הולנדי, או ווק גדול עד 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
להעביר חתיכות דגים קערה עם הבלילה ולהפוך מעיל ביסודיות. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, להרים דגים, לתת לבלילה עודפת לטפטף, ולאחר מכן להעביר לקערה עם תערובת הקמח הנותרת. לזרוק מעיל ביסודיות. הרם בזהירות עם מלקחיים או אצבעות יבשות לאט לאט לתוך שמן חם. חזור עם הדגים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
פריי, הופך מדי פעם, עד חום זהוב מכל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל.
8
העברה מצופה במגבת נייר ועונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
9
מחלקים טורטיות ל8 ערימות כפולות. מעל כל אחד עם כרוב מגורר, 1 חתיכת דגים, בצל אדום כבוש, מיונז צ ' ילי, וכוסברה.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.