טאקו דגים רך עם פיקו דה גאלו-רוטב שעועית שחורה
טאקו דגים רך עם רוטב פיקו דה גאלו-שעועית שחורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 341 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך פלפל, שעועית, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו שעועית שחורה פריך עם מנגו פיקו דה גאלו, טאקו דגים עם רוטב צ'יפוטלה שמנת ופיקו דה גאלו, ו טאקו דגים עם פיקו דה גאלו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מחממים דגים וכל 4 טורטיות בערימה ועטופים בנייר כסף על תבנית אפייה במשך 8 עד 10 דקות.
בקערה, לשלב פיקו דה גאלו, שעועית, שמנת חמוצה כמון.
מסדרים דגים על טורטיות מלמעלה עם רוטב שעועית פיקו דה גאלו-שחור וירקות מערבבים ומטוגנים.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, גזר, פלפלים, אספרגוס ו לטגן 3 עד 5 דקות, עד רך.
8 מנות (או 4 מנות לטאקו דגים, ושאריות למנה נוספת כמו של רובין
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.