אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז תן טאקו דה מרו: טאקו הליבוט לנסות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1238 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 106 גרם של שומן כל אחד. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם כרוב, פלפל לימון תיבול, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טאקו הליבוט, Chimichurri Hellibut טאקו, ו הטאקו הרך של הליבוט לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרסס גריל או מטאטא פחם עם ציפוי מחבת. מתבלים את הפילה עם פלפל לימון ומבשלים כ -15 דקות, הופכים פעם אחת. פילה צריך להיות לבן לאורך ומתקלף, אבל לא מבושל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימון
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גריל
מחבת
2
מקום 1/4 קילו הליבוט מעל 3 טורטיות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
הליבוט
3
הוסף 1/4 כוס כרוב העליון עם 2 אונקיות של רוטב אבוקדו שמנת. חזור על התהליך עבור שאר החומרים.
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.