קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

טאקו הדגים האולטימטיבי

טאקו הדגים האולטימטיבי
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, The Ultimate Filet O Fish Sammie, ו המהפך האולטימטיבי: דגים וצ'יפס.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הכן את הדג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
3
חותכים את חתיכות הדגים לרצועות 1-אונקיה. להקים תחנת לחם של קמח, ביצים מוכות קלות עם מים, ופירורי לחם panko מתובל. מתבלים הכל במלח ופלפל. לדלות את חתיכות הדגים בקמח, ביצה ואז פירורי לחם. לאחר כל הדגים הוא בפירורי לחם עמוק מטגנים בקבוצות קטנות (375 מעלות F) שמן.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.פאנקו.
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
4
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
הכן את מיונז צ ' ילה ורוד.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
6
שים את הצ ' יפוטלס בבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
מוסיפים את השמנת החמוצה, המיונז, רוטב אדובו ומיץ לימון וממשיכים לעבד עד שהתערובת עקבית ושמנת. מתבלים במלח ופלפל ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב Adoboרוטב Adobo
מיץ לימוןמיץ לימון
מיונזמיונז
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
8
הכינו את רוטב המנגו-צנון.
מרכיבים שתצטרך
צנוןצנון
מנגומנגו
סלסהסלסה
9
הסירו את הקליפה ואת הפית מהלימונים וחתכו בין הממברנות כדי להסיר את המקטעים.
מרכיבים שתצטרך
לייםליים
10
שימו את ה "סופרימס" האלה בקערה וסחטו את המיץ מהממברנות.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. מתבלים ומקררים עד שמוכנים לשימוש. אתה יכול גם למקם את כל החומרים לתוך מעבד מזון פירה עבור סלסה חלקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
12
כדי לשרת, להגדיר את טאקו "בסגנון משפחתי". להרכיב את הדגים בערימה על צלחת; מיונז צ ' ילה ורוד בקערה; ומנגו-סלסה צנון באחר. מניחים ערימה של כרוב סבוי מגורר, עלי כוסברה, עירית קצוצה ופלחי ליים ליד הדגים. טוסט טורטיות תירס קלות מעל להבה פתוחה (על הכיריים שלך למעלה) ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
טורטיה תירסטורטיה תירס
כרוב סבויכרוב סבוי
סיד טריזסיד טריז
מיונזמיונז
עיריתעירית
צנוןצנון
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מנגומנגו
סלסהסלסה
טוסטטוסט
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
קערהקערה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.