קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

טאקו הדר

טאקו הדר
טאקו הדר המתכון מוכן תוך כ 10 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, חמוציות, אבוקדו האס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טאקו דג הדר, טאקו שרימפס הדר, ו טאקו דג הדר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לעבד את מיץ ליים, גרידה, אבוקדו, מלח ופלפל במעבד מזון מיני עד חלקה. בהדרגה להוסיף את השמן עד emulsified. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
3
באמצעות סכין קילוף ועובד על קערה גדולה כדי לתפוס את המיץ, להסיר את הקליפה ואת הדגש הלבן מן התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים בין הממברנות כדי להסיר את המקטעים ישירות לתוך הקערה. לסחוט כל מיץ עודף מן הממברנות ישירות לתוך הקערה ולהשליך את הממברנות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את גרגיר הנחלים והאוכמניות המיובשות. לזרוק עם מיץ תפוזים העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1
מורחים 1 בצד של פרוסות jicama עם קצת רוטב. באמצעות פרוסות jicama כפי שהיית טורטייה, למקם את סלט גרגר הנחלים במרכז כל פרוסת jicama ולקפל כדי להכין טאקו.
מרכיבים שתצטרך
2
הערה של קוק: ההלבשה יכול להתבצע גם ביד. השתמש במזלג כדי לרסק את האבוקדו עד חלקה ולהוסיף גרידת סיד ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
3
לטאטא כל הזמן, טפטוף בשמן עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."