לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים את השמן 1 כף הנותרים במחבת גדולה על חום גבוה; מוסיפים את רוטב צ ' ילה ומטגנים, ערבוב, עד עבה וריחני, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את המרק ולהפחית עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6
לתבל את החזיר בכל רחבי עם מלח ופלפל ולהעביר לבישול איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
מוסיפים את עלי המפרץ ואת מקל קינמון, ואז לשפוך את הרוטב. מכסים ומבשלים על גבוה עד הבשר רך, על 5 שעות. (או לבשל את הבשר בתנור הולנדי גדול, מכוסה, במשך 1 שעה 45 דקות ב 350 מעלות; לחשוף ולבשל 30 דקות נוספות.)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.