לתבל את החזיר בכל רחבי עם מלח ופלפל ולהעביר לבישול איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
מוסיפים את עלי המפרץ ואת מקל קינמון, ואז לשפוך את הרוטב. מכסים ומבשלים על גבוה עד הבשר רך, על 5 שעות. (או לבשל את הבשר בתנור הולנדי גדול, מכוסה, במשך 1 שעה 45 דקות ב 350 מעלות; לחשוף ולבשל 30 דקות נוספות.)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.