קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות40
מגזין

טאקו חזיר צלוי אל כומר

טאקו חזיר צלוי אל כומר
המתכון טוסט טאקו אל הכומר יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 9 שעות ו-25 דקות. במנה עיקרית זו יש 401 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לכו לחנות ותביאו פלפל חלפיניו, גבינת מונטריי ג'ק, סלסת עגבניות צלויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . וזה אדיר. נסו טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טוסט טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר עם סלסה אננס בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים guajillo מיובש pasilla צ ' ילי לתוך קערה ושופכים מים רותחים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילופלפל גואחילו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
תן לצ ' יילס לעמוד 30 דקות כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
3
חותכים בשר חזיר tenderloins במחצית לרוחב במחצית שוב לאורכו שוב לעשות 8 רצועות ארוכות.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה
4
מסננים מים מצ ' ילי ושופכים מיץ אננס וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
5
מוסיפים שיני שום, פלפל צ ' יפוטלה, קינמון, פלפל קאיין, כמון, ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
6
העברת תערובת צ ' ילה לבלנדר תערובת כדי להפוך מרינדה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מניחים חזיר לתוך שקית פלסטיק resealable ויוצקים מרינדה מעל חזיר; ללוש שקית מספר פעמים כדי מעיל חזיר. לסחוט עודפי אוויר ולאטום את התיק. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
8
מחממים גריל חיצוני (פחם רצוי) עבור חום גבוה ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר חזיר מן שקית ניקוז להשליך מרינדה; להעביר חזיר על מגש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
טפטוף בשר עם 1 כף שמן צמחי ועונה עם מלח. השתמש מלקחיים כדי לערבב בעדינות חתיכות חזיר כדי מעיל קלות עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
11
מבשלים רצועות חזיר על גריל שחומם מראש עד שהבשר מראה סימני גריל טובים והוא ורוד קלות במרכז, 7 עד 8 דקות לכל צד. מדחום בשר מיידי לקרוא מוכנס למרכז של היצירה הגדולה צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (65 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
להעביר חזיר למגש טרי.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
טפטוף מחבת nonstick עם 1 כפית שמן צמחי ומניחים על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
להניח טורטייה לתוך השמן החם ולמקם 1 פרוסה של גבינת מונטריי ג ' ק למרכז של טורטייה. מבשלים עד טורטילה חם, השחי קלות על הקרקעית, גבינה נמסה, 1 עד 2 דקות. חזור עם טורטיות שנותרו ופרוסות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
15
להעביר כל טורטייה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
16
פרוסת רצועות חזיר על פני התבואה לחתיכות על 1/4 אינץ ' עבה. מחלקים כרוב מגורר על כל טורטייה ומעל כל אחד עם כ 6 פרוסות חזיר, 1 כף עגבניות קלויות סלסה, וכמה פרוסות פלפל חלפיניו. מקפלים טאקו על סתימות לאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
Dientes De AjoDientes De Ajo
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.