תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל טאקו כבש Vindaloo עם מלפפון Raitan. במנה עיקרית זו יש 443 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חומץ, מיובש צ'ילה דה arbol, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Buttermilk Pie כקינוח. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. וזה נהדר. נסו טנדורי רגל כבש עם מלפפון Raita, המבורגרים כבש עם פטה מלפפון Raita, ו מותן כבש בגריל עם עגבניות ומלפפון Raitan ו Co ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית, להכין את המרינדה עבור הטלה. בקערה, לשלב את החומץ, צ ' ילי מיובש, מקל קינמון, ציפורן, והל. אפשר להשרות במשך 20 דקות כדי לרכך את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
פלפל צ ' ילי מיובש
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס שום קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים לתוך בלנדר ומוסיפים את זרעי הכמון, זרעי חרדל, פלפל שחור, שום, זנגביל, חלב קוקוס, ומלח. מחית במשך 2-3 דקות עד חלקה לחלוטין, הוספת חומץ נוסף כדי לקבל משחה זה לא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
לתיבול בשר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את המרינדה על הטלה, לשפשף, ולשרות במקרר, מכוסה, עד 4 שעות.הפוך את raita: בקערה, לשלב את היוגורט, 2 כפות מיץ לימון, 1/2 כפית מלח מלפפון. מערבבים היטב ומקררים עד מוכן להגשה. Raita יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש.הפוך את בצל" כבוש": בקערה, לשלב את בצל פרוס דק, 1/4 כוס מיץ לימון, ו 1/2 כפית מלח. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 4 שעות עד שהבצל מתרכך מעט ומאבד חלק מהנשיכה שלהם.כאשר הטלה סיים להשרות, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. על התנור, מחממים מחבת עמוקה גדולה, חסינת תנור על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/4 כוס יוגורט תות
Raita
אפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-
4
מוסיפים את 2 כפות שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5
תברישי את כל המרינדה העודפת משוק הטלה, ותשמרי כל מה שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
מוסיפים את שנקי הטלה לשמן החם וחום במשך 4-5 דקות משני הצדדים עד לקרמל עמוק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
דַק-
7
הסר לצלחת. כדי השמן הנותר בסיר, להוסיף את הבצלים חתוכים לקוביות לטחון עד חום זהוב, 4-5 דקות, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הוסף את המרינדה השמורה לסיר יחד עם 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הוסף את אבקת כוסברה. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להרים את כל החתיכות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהname
ציוד שתשתמש בו
דַק-
10
מוסיפים את שנקי הטלה השמורים וכל מיצים שהם שחררו.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבש
11
הוסף מספיק מים נוספים לסיר, כך שזה מגיע ¾ של הדרך במעלה הצדדים של השוקיים.מכסים עם מכסה הדוק (תנור הוכחה) או 2 שכבות של נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מניחים על המדף האמצעי בתנור ומבשלים 2 שעות, הופכים את השוקיים פעם באמצע. עד הסוף, הבשר אמור ליפול מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר את השוקיים מן הסיר, פעם מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את הבשר מן העצם. זרוק את העצמות (או מילואים עבור מלאי).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מניחים את הסיר עם נוזל צליה בחזרה על הכיריים ולהביא לרתיחה. להפחית עד שיש לו את העקביות של תבשיל עבה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים את בשר הטלה הגרוס לנוזל ומוסיפים את אבקת garam masala וכף נוספת של חומץ. מערבבים לשלב ומבשלים עבור 3-4 minutes.To מגישים, טורטיות תירס חום על מחבת עד חרוך קלות. מלא כל טורטייה עם כבש מטוגן העליון עם raita, בצל, כוסברה קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
גארם מסאלה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קציצות עוף צמחוניות קפואות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות יבש קריק יקב Chenin Blanc יבש, יין. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.