טאקו טרנטולה
טאקו טרנטולה נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך קונכיות של טאקו, חסה, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגיות טרנטולה, עוגיות טרנטולה, ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו).
הוראות
תרמילי טאקו מחממים בתנור כפי שמכוונים לקופסה.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בשר טחון מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים בתערובת תיבול טאקו ומים. להפחית את החום בינוני; קוק חשפו כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד המים התאדו.
תערובת בקר כפית לתוך קונכיות טאקו מחוממות. למעלה עם גבינה, חסה ועגבניות.
כפית שמנת חמוצה לתוך שקית פלסטיק לאחסון מזון קטנה. חותם תיק; לחתוך חור זעיר בפינה של תיק. מקטרת שמנת חמוצה מעל כל טאקו להידמות קורי עכביש.
עבור כל עכביש, טאקו העליון עם זית 1, מגולען סוף למטה.
חותכים את הזית השני לאורכו ל -8 חתיכות; מניחים סביב זיתים לרגליים. לעיניים, לסחוט 2 נקודות של שמנת חמוצה על גבי זית.