טאקו דקר בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. לכו לחנות ותביאו פלפל חריף, אבקת צ'ילי, קונכיות טוסטאדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר בגריל, ו כריכי דקר בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים שמנת חמוצה ו 2 כפות מיץ ליים. כיסוי וצינה.
מוסיפים תירס; לטגן 3 עד 4 דקות או עד תירס הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מערבבים תירס, עגבניות, בצל ירוק, 1 כף מיץ ליים, 1 שמן כף, כוסברה, פלפל jalapeo, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בקערה. זרוק בעדינות. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
אבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף 1 כף שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
מניחים מעל חום בינוני.
7
מוסיפים בצל פרוס; מטגנים 3 עד 4 דקות או עד הבצל הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן בצ'דר
8
להוסיף פלפל; לבשל 2 עד 3 דקות או עד פלפל מתרכך. מערבבים 1/4 כפית מלח; להעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
תרמילי tostada חום על פי הוראות החבילה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת טוסטדה
10
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
שלב דגים, 1 1/2 כפיות שמן, 1 1/2 כפיות מיץ ליים, אבקת צ ' ילי, כמון, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל שחור בשקית פלסטיק zip העליון גדול. זרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
12
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 6 עד 7 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. דג פתית.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מעל כל פגז tostado עם 1/4 כוס חסה מגורר. תערובת בצל כפית ופלפל פעמון שווה על חסה; מחלקים דגים באופן שווה על תערובת בצל ופלפל. דגים למעלה עם סלסה תירס; טפטוף עם תערובת שמנת חמוצה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.