טאקו מקל דגים
טאקו מקל דגים מתכון יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 18 דקות. מנה אחת מכילה 2637 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם אבקת צ'ילי, מיץ לימון, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו טאקו מקל דגים, כריכי מקל דגים, ו ארוחת ערב מקל דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 246°. קו גיליון אפייה עם נייר. מסדרים מקלות דגים על תבנית אפייה ומפזרים אבקת צ ' ילי.
אופים עד פריך, 11 עד 13 דקות.
בעוד מקלות דגים אופים, מערבבים סלט כרוב, מיונז, מיץ ליים וצ ' יפוטלה בקערה בינונית. מתבלים במלח.
מניחים קצת סלט כרוב על גבי כל טורטייה, העליון עם 2 מקלות דגים וכפית של סלסה, לקפל ולהגיש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.