טאקו נגיסי עוף
טאקו נגיסי עוף יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך נגיסי עוף בפירורי לחם, אל ישן וקונכיות טאקו, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו טאקו נגיסי עוף, טאקו עוף קראנצ'י נאגט, ו תבשיל נגיסי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
אופים נגיסי עוף לפי ההוראות. כיסוי כדי להתחמם. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325F.
תרמילי טאקו וטורטיות חום, כפי שמכוונים לתיבה.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים שמנת חמוצה, תערובת תיבול טאקו ומספיק חלב לעקביות הרצויה. תניח בצד.
ממלאים כל קונכיית טאקו וטורטיה עם 2 נגיסי עוף, גבינה, חסה וסלסה.
טפטוף כל אחד עם תערובת שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.