טאקו נגיסי עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו נגיסי עוף. מנה אחת מכילה 702 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם אבוקדו, פלפל, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו טאקו נגיסי עוף, טאקו עוף קראנצ'י נאגט, ו תבשיל נגיסי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה עם נייר. מסדרים נאגטס עוף על תבנית אפייה ומפזרים אבקת צ ' ילי.
אופים עד פריך מבושל דרך, כ 25 דקות.
מערבבים מיץ אבוקדו וליים בקערה קטנה. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ירוק ופלפל פעמון ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים תירס מוקפץ עד התחמם, 5 עד 7 דקות.
הסר מהחום, מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח.
מחלקים תערובת תירס בין טורטיות, העליון כל אחד עם 2 או 3 נגיסי עוף וכמה תערובת אבוקדו. מתקפל ומגיש.