טאקו סלמון מתוק ומתובל
טאקו סלמון מתוק-ו-חריף הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 712 קלוריות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו קרם, שמן זית, תערובת תיבול מקסיקנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 18 דקות. מתכונים דומים: טאקו מתוק ומתובל, טאקו צלעות קצר מתוק ומתובל, ו טאקו חסה מתובל עם שרימפס מתוק.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים 1 כף תערובת תיבול מקסיקני בקערה. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.
מפזרים דגים עם הנותרים 1 כף תערובת תיבול.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים ומבשלים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד לסיום. לשבור דגים לחתיכות קטנות.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. ממלאים טורטיות עם תערובת כרוב סלמון, העליון עם מנגו פיקו דה גאלו, ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.