טאקו עדשים טעים
טאקו עדשים טעים יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזו. אם יש לכם כמון טחון, שמנת, עדשים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 55% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טאקוס עדשים טעים , טאקוס עדשים טעים ומרק עדשים טעים .
הוראות
במחבת טפלון גדולה מטגנים את הבצל והשום בשמן עד לריכוך.
מוסיפים את העדשים, אבקת הצ'ילי, הכמון והאורגנו; מבשלים ומערבבים במשך דקה.
להוסיף מרק; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 25-30 דקות או עד שהעדשים רכות.
לגלות; מבשלים 6-8 דקות או עד שהתערובת מסמיכה. מועכים מעט עדשים. מערבבים פנימה סלסה.
כף 1/4 כוס תערובת עדשים לתוך כל קליפת טאקו. מעל חסה, עגבנייה, גבינה ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לטאקו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-80 דולר לבקבוק.
![Goldeneye Gowan Creek Vineyard פינו נואר]()
Goldeneye Gowan Creek Vineyard פינו נואר
עשוי בסגנון המועדף על המייסד שלנו, דן דאקהורן, יין זה משדר עושר, עומק, פרי כהה ומבנה. בחיך הוא עמוק ושופע, עם שכבות של פאי אוכמניות בר ושזיפים הנתמכות בפס של חמיצות שמוסיפה הגדרה לטעמים, תוך שהיא מושכת את היין לסיומת מתמשכת עם רמזים של לבנדר, פנירויאל ותבלינים אסייתיים.