טאקו עוף בגריל עם רוטב זרעי דלעת
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך בצל, חסה, פלפל חריף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף ברוטב זרעי דלעת, עוף ברוטב זרעי דלעת, ו עוף ברוטב דלעת ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת sauté כבדה מעל חום גבוה בינוני.
הוסף זרעי דלעת. כאשר אתה שומע פופ זרעי דלעת הראשון, להתחיל לעורר את הזרעים, קלייה רק עד שכל הזרעים צצו משטוח לעגול.
תנו לזרעים להתקרר. מניחים בצד 2 כפות לקישוט.
מניחים שום ובצל במעבד מזון. להתמזג עד קצוצה בערך.
מוסיפים זרעי דלעת ומערבבים עד קצוצים בערך.
מוסיפים טומטילו, רומיין, jalapeño, וכוסברה למעבד מזון ודופק עד שהתערובת היא פירה עבה קלות.
מחממים שמן בסיר רוטב בינוני על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים רוטב זרעי דלעת ומערבבים לשלב. מבשלים במשך 10 דקות.
הוסף כוס מים אחת. רוטב רתיחה עוד 20 דקות, עד מופחת כהה בצבע. מערבבים במיץ ליים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה. לשפשף חזה עוף עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. גריל עד רק מבושל דרך, כ 5 דקות לכל צד.
בואו לנוח עוף במשך 5 דקות ולאחר מכן לחתוך באלכסון.
למעלה כל טורטייה עם פרוסות של עוף בגריל. למעלה עם רוטב זרעי דלעת.
מקשטים עם זרעי דלעת קלויים ופרוסות אבוקדו.