טאקו עוף טחון עם סלסה שמנת
טאקו עוף טחון עם סלסה שמנת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חלפיניו, פלפל חריף, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מתכון זה מ Foodnetwork יש 53 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : 20 דקות טחון טאקו עוף עם poblanos, טאקו טונה עם סלסה אבוקדו שמנת תירס {בתוספת ספר בישול בגידה!}, ו טאקו עוף עם סלסה אבוקדו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת סאוט גדולה עם צדדים ישרים מעל חום בינוני גבוה, מחממים את שמן הזית.
מוסיף את פלפל אדום וירוק, בצל ולאחר מכן מתבלים עם מלח וכמה טחנות של פלפל שחור.
לטגן עד הירקות במכרז ולאחר מכן להוסיף את השום, כמון, כוסברה, פלפל קאיין, ותיבול sazon. מבשלים דקה בערך ואז מוסיפים את העוף הטחון ומבשלים, מפרקים את העוף עם כף עץ תוך ערבוב. הקפד באמת לשבור את עוף הקרקע על שלב זה, כך שאין גושים גדולים.
לאחר העוף מבושל דרך, מפזרים את הקמח מעל ומערבבים בזמן הבישול כדי לאפשר את הקמח להתמזג לתוך העוף במשך כמה דקות.
מוסיפים את ציר העוף ואז מעלים את החום לרתיחה ומבשלים עד שהמניה מתעבה קצת, בערך 4 עד 5 דקות.
מגישים בקליפות טאקו חמות עם חסה קרועה וגלידה של סלסה מוקרמת.
מערבבים את העגבניות, הכוסברה, בצל אדום, חלפיניו, בצל ירוק, בצל ירוק, שמנת חמוצה, אבקת שום ומיץ לימון בקערה בינונית. מערבבים לשלב, ואז מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם, ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.