טאקו עוף עם מנגו-סלסה אבוקדו
המתכון טאקו עוף עם סלסה מנגו-אבוקדו יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 270 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפל חלפיניו, פלפל טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. נסו טאקו עוף עם מנגו-סלסה אבוקדו, טאקו שרימפס עם סלסה אבוקדו מנגו, ו טאקו דגים עם סלסה אבוקדו מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
שלב הראשון 4 מרכיבים; מערבבים 1/2 כפית מלח. לשפשף על עוף.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף עוף; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הסוף.
הסר עוף מחבת; תן לעמוד 5 דקות.
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
בעוד טבחים עוף, לשלב מנגו והבא 6 מרכיבים; מערבבים הנותרים 1/4 מלח כפית.
טורטיות חמות; למעלה באופן שווה עם עוף וסלסה.