טאקו עוף פיאסטה עם סלט מנגו וג'יקמה
טאקו עוף פיאסטה עם מנגו וסלט ג'יקמה נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 333 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו מראש פלפל, מיץ ליים, מנגו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכונים דומים: טאקו עוף פיאסטה עם סלט מנגו וג'יקמה, טאקו עוף פיאסטה עם סלט מנגו וג'יקמה, ו טאקו קרניטאס חזיר בר עם ג'יקמה-סלסת מנגו.
הוראות
להכנת סלט, שלבו 8 מרכיבים ראשונים.
להכנת טאקו מחממים 2 כפיות שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים עוף באופן שווה עם אבקת צ 'ילי, כמון ופלפל צ' יפוטלה.
מוסיפים תערובת עוף למחבת; מטגנים 3 דקות.
מחממים הנותרים 1 כפית שמן במחבת.
להוסיף פלפל ובצל 1 כוס; לבשל 3 דקות או עד פריך-מכרז. מחזירים את תערובת העוף לתבנית; מבשלים 2 דקות או עד לסיום העוף.
מחממים טורטיות לפי הוראות החבילה. מסדרים 2 כפות ירקות מעורבים, בערך 1/3 כוס תערובת עוף, וכ -2 כפות סלט בכל טורטיה; מקפלים.