טאקו עיזים
טאקו עז נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך פלחי ליים, כוסברה, צ'ילי ניו מקסיקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו טאקו שעועית וירקות עם גבינת עיזים, Alouette פירורים גבינת עיזים מיני טאקו Provencal, ו שעועית שחורה מתובלת, אבוקדו בגריל, וטאקו גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
סליט צ ' יילס לאורך, ואז גזע וזרע (להשאיר את הוורידים לחום).
מחממים מחבת גדולה וכבדה יבשה (לא לא דביקה) על חום בינוני עד חם, ואז צ ' ילי טוסט בקבוצות, נפתח שטוח, מסתובב ולוחץ עם מלקחיים, עד גמיש יותר מעט השתנה בצבע, על 30 שניות לכל אצווה.
להעביר צ ' ילי לקערה ולספוג במים חמים עד שהתרכך, 20 עד 30 דקות.
חותכים x רדוד בתחתית של כל עגבנייה ו blanch במים רותחים 20 שניות.
מעבירים עם כפית מחוררת לאמבט קרח כדי להפסיק לבשל. לקלף עגבניות. קוצצים גס, הזמנת מיץ.
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
חותכים עז במפרקים כדי להפריד לחתיכות ולשים בתבנית אפייה רדודה 3 ליטר.
מפזרים בכל רחבי עם 1 1/2 כפיות מלח.
מסננים צ ' ילי, השריית מים, פירה בבלנדר עם עגבניות ומיץ שמורות, 3/4 כפית מלח, ושאר החומרים למעט טורטיות עד חלקה מאוד, על 1 דקה.
יוצקים רוטב על בשר, פונים למעיל, ואז מכסים את המנה בחוזקה עם שכבה כפולה של נייר וצלייה בתנור עד שהבשר הוא רך מאוד, 3 עד 1/2 שעות.
הסר מהתנור ובשר קריר בנוזל, חשוף, 30 דקות.
לגרוס בשר גס, לזרוק עצמות, ולאחר מכן לערבב לתוך צלימת נוזל בצלחת. חזור לתנור ומבשל, מכוסה, עד שהרוטב מבעבע, כ -30 דקות יותר.
חמש עשרה דקות לפני עיזים נעשה, לעשות 2 ערימות של טורטיות לעטוף כל ערימה בנייר כסף, ולאחר מכן לחמם בתנור על מתלה לצד צלחת אפייה.
מגישים עז עם טורטיות חמות וליווי.
תיש יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר.