טאקו פיאסטה אופים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 746 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, בצל ירוק, צ'יפס תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: תבשיל טאקו פיאסטה, לזניה טאקו פיאסטה, ו סלט טאקו פיאסטה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-o
3
לנקז ולחזור למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים למחבת, עגבניות, שעועית שחורה, רסק עגבניות, מים ותבלינים. מבשלים במשך כ 10-12 דקות, ערבוב occassionally.לפזר חצי שבבי כתוש גס על החלק התחתון של צלחת תבשיל מוכן.למעלה עם חצי מתערובת הבשר / שעועית.למעלה עם חצי מתערובת גבינת קוטג ' / שמנת חמוצה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.