קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

טאקו צלי מקסיקני

טאקו צלי מקסיקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל טאקו צלי מקסיקני. מנה אחת מכילה 1168 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם שן שום, שן שום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: טאקו צלוי חזיר מקסיקני {סיר איטי}, קרמי סיר קרוק משך טאקו עוף, ו בישול איטי צלי בלסמי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים את כל צידי הבשר עם כמות נכבדה של מלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול, או סיר כבד אחר שיש לו כיסוי הדוק, מחממים 2 כפות שמן זית על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים את השום והבשר לסיר, משחימים את הבשר מכל הצדדים, לוקחים את הזמן כדי לקבל קרום נחמד בצד החיצוני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הבצל ומאפשרים חום קל, על 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את העגבניות הכתושות, בתוספת 1 פחית עגבניות של מים, תבלינים, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הבשר. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים עם מכסה במשך 3 שעות עד הבשר הוא מזלג במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
תן לבשר להתקרר בנוזל. לגרוס בשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מחממים סיר גדול של שמן על אש בינונית. כאשר השמן מגיע 350 מעלות F, מטגנים את טורטיות תירס 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מניחים את הטורטייה בשמן ולחכות כ -30 שניות. לאחר מכן השתמש בידית של כף עץ כדי ללחוץ למטה לתוך מרכז הטורטילה ולקפל אותו באמצע. החזק את לכמה שניות מחכה לטורטייה ליצור לתוך קונכיית טאקו ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
כדי להפוך את סלסה, דופק את כל החומרים, למעט מיץ עגבניות, במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
10
מוסיפים את מיץ העגבניות השמורות אם הסלסה עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
Dientes De AjoDientes De Ajo
11
רסס סלסה עם שמן זית, לכסות בניילון נצמד ולהניח בצד, המאפשר את הטעמים להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
Dientes De AjoDientes De Ajo
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
להניח כמה כרוב מגורר כבסיס. למעלה עם קצת בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מגישים לצד גוואקמולי וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
מקשטים עם עלי כוסברה טריים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
4
חצי ו pit האבוקדו. עם כף, לגרוף את הבשר לקערת ערבוב. מועך את האבוקדו באמצעות מזלג או מחית תפוחי אדמה, משאיר אותם עדיין קצת שמנמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
הוסף את שאר החומרים, לקפל את הכל יחד.
6
טפטוף עם קצת שמן זית, להתאים תיבול עם מלח ופלפל ולתת לו 1 תערובת סופית עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
7
להניח חתיכת פלסטיק לעטוף חזק על פני השטח של ממרח האבוקדו כך שזה לא חום ומקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים6אבוקדו בשלאבוקדו בשל3עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כתף בקרכתף בקר6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות מרוסקות, (מומלץ: סן מרזנו)עגבניות מרוסקות, (מומלץ: סן מרזנו)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שלמות, סחוט, שומר את המיץ (מומלץ: סן מרזנו)עגבניות שלמות, סחוט, שומר את המיץ (מומלץ: סן מרזנו)11 כף אורגנו מיובש1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה קצוציםעלי כוסברה קצוצים61 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרטורטיות תירס בינוניות טריותטורטיות תירס בינוניות טריות1קומץכוסברה טרייה עם גבעולים, על 1/2 כוס, קצוץ דקכוסברה טרייה עם גבעולים, על 1/2 כוס, קצוץ דק0קבוצותעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1שן שום, מרוסק ואז טחוןשן שום, מרוסק ואז טחון1שן שום, קצוץ בערךשן שום, קצוץ בערך11 כף אורגנו מיובשכמון טחוןכמון טחון2ליים, juicedליים, juiced3ליים, juicedליים, juiced6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף1כף. חומץ ביין אדוםבצל, פרוסבצל, פרוס6שרימפס וורידיםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1קטןבצל אדום, קצוץ בערךבצל אדום, קצוץ בערך1סראנו צ'ילהסראנו צ'ילה2סראנו צ'יילס, תחתוך לסיבובים.סראנו צ'יילס, תחתוך לסיבובים.6שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגון עמוקשמן צמחי לטיגון עמוק7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב לבן קרוע דקכרוב לבן קרוע דק1( חצילים)בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 58 דולר.
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.