טאקו צלעות קצר בצ'ילה אדום
טאקו הצלעות הקצרות בצ'ילה האדום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. אם יש לך ניו מקסיקו פלפלים צ'ילה, צלעות בקר קצרות, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היציאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה יציאה כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו צלעות בקר עם צ'ילה לשפשף.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לטפוח הצלעות הקצרות יבש מתבלים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן הקנולה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, חום הצלעות הקצרות משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
בינתיים, לשלב את מלאי צ ' ילי מיובש בסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום ולתת תלול, 15 דקות.
זרוק את כל אבל 3 כפות שמן מהתנור ההולנדי.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות; מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
יוצקים את היין האדום ואת הנמל ומבשלים, ערבוב, עד מופחת כמעט לחלוטין, על 12 דקות.
מוסיפים את הקורנית ואת תערובת צ ' ילה, מביאים לרתיחה ומחזירים את הצלעות הקצרות לסיר. מכסים, מעבירים לתנור ומבשלים עד שהבשר רך, כ -2 שעות, 30 דקות.
הסר את הצלעות הקצרות לקערה; לגרוס את הבשר מהעצם. מסננים את נוזל הבישול לתוך כוס degreasing ושופכים את השומן העודף.
יוצקים את הנוזל הנותר למחבת ומביאים לרתיחה. להפחית את מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 10 עד 15 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הבשר וזורקים למעיל. ממלאים את קונכיות הטאקו בבשר; למעלה עם כוסברה, רוטב קווסו, בצלים כבושים ותבלינים צ ' ילה.
ממיסים 1 כף חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה.
לטאטא 1 כף קמח; לבשל 1 דקה. לאט לטאטא ב 1 1/4 כוסות חלב מלא מחומם; לבשל, לטאטא, עד מעובה, על 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים 3 כוסות מגוררת מונטריי ג ' ק 1/4 כוס פרמזן מגוררת; העונה עם מלח ופלפל.
להביא 3/4 כוס מיץ ליים, 1/4 כוס כל חומץ יין אדום וסוכר, ו 1 כף מלח לרתיחה בסיר.
הסר מהחום ולתת מגניב, 5 דקות. לזרוק עם 1 בצל אדום פרוס דק בקערה; לכסות ולקרר לפחות 4 שעות, ערבוב מדי פעם.
Broil 2 פלפלים poblano עד חרוך מכל הצדדים; להעביר קערה, לכסות ולהניח בצד, 10 דקות. פיל, זרע וקוביות.
שלב עם 4 פלפלים jarred piquillo חתוכים לקוביות, 1 כף דבש, 2 כפות שמן קנולה, מיץ של 1 סיד, 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה קצוצה, ומלח ופלפל בקערה; בואו לשבת לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.