קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

טאקו צלעות קצרות עם פלפלים קלויים

טאקו צלעות קצרות עם פלפלים קלויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו טאקו צלעות קצר עם פלפלים קלויים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 246 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם ציר בקר, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו טאקו שעועית שחורה עם פלפלים קלויים ובצל, טאקו תבשיל בקר קוריאני (המכונה גם הגרסה שלי לטאקו של צלעות קצרות של קוגי מנגל), ו טאקו תירס רך עם בטטות צלויות, פלפלי פובלנו ותירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בתנור הולנדי גדול על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את השמן. מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים צלעות קצרות למחבת, 1 בכל פעם, וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מוציאים אותם מהתבנית לפלטה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
באותו תנור הולנדי, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל. מבשלים עד שהבצל מקורמל היטב, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הצ ' יפוטלים, הסלסה, הציר והמלח והפלפל, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הצלעות הקצרות ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שום גויה®שום גויה®
Dientes De AjoDientes De Ajo
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מכניסים את הסיר לתנור וצולים את הצלעות עד שהבשר רך במזלג, בערך 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוציאים את הצלעות מהתנור ומגרסים את הבשר עם 2 מזלגות. פורסים את הפלפלים לרצועות דקות ומכניסים אותם לקערה יחד עם הכוסברה. מחממים את הטורטיות בתנור. מרכיבים את הפג ' יטות בכמות הרצויה של בשר צלעות קצר ומעליהם פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מקשטים עם טריזי ליים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר קצרות עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ברינגר האוול הר בנקרופט ראנץ מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -35 דולר.
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק