קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

טאקו צלעות קצרות עם פלפלים קלויים

טאקו צלעות קצרות עם פלפלים קלויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו טאקו צלעות קצר עם פלפלים קלויים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 246 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם ציר בקר, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו טאקו שעועית שחורה עם פלפלים קלויים ובצל, טאקו תבשיל בקר קוריאני (המכונה גם הגרסה שלי לטאקו של צלעות קצרות של קוגי מנגל), ו טאקו תירס רך עם בטטות צלויות, פלפלי פובלנו ותירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בתנור הולנדי גדול על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את השמן. מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוסיפים צלעות קצרות למחבת, 1 בכל פעם, וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוציאים אותם מהתבנית לפלטה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
באותו תנור הולנדי, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל. מבשלים עד שהבצל מקורמל היטב, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הצ ' יפוטלים, הסלסה, הציר והמלח והפלפל, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הצלעות הקצרות ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
מכניסים את הסיר לתנור וצולים את הצלעות עד שהבשר רך במזלג, בערך 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוציאים את הצלעות מהתנור ומגרסים את הבשר עם 2 מזלגות. פורסים את הפלפלים לרצועות דקות ומכניסים אותם לקערה יחד עם הכוסברה. מחממים את הטורטיות בתנור. מרכיבים את הפג ' יטות בכמות הרצויה של בשר צלעות קצר ומעליהם פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מקשטים עם טריזי ליים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר קצרות עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ברינגר האוול הר בנקרופט ראנץ מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -35 דולר.
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק