טאקו צלעות קצרות עם פלפלים קלויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו טאקו צלעות קצר עם פלפלים קלויים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 246 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם ציר בקר, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. נסו טאקו שעועית שחורה עם פלפלים קלויים ובצל, טאקו תבשיל בקר קוריאני (המכונה גם הגרסה שלי לטאקו של צלעות קצרות של קוגי מנגל), ו טאקו תירס רך עם בטטות צלויות, פלפלי פובלנו ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בתנור הולנדי גדול על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את השמן. מתבלים את הצלעות הקצרות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים צלעות קצרות למחבת, 1 בכל פעם, וצורבים מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
מוציאים אותם מהתבנית לפלטה.
באותו תנור הולנדי, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הבצל. מבשלים עד שהבצל מקורמל היטב, בערך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הצ ' יפוטלים, הסלסה, הציר והמלח והפלפל, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את הצלעות הקצרות ומכסים.
מכניסים את הסיר לתנור וצולים את הצלעות עד שהבשר רך במזלג, בערך 1 1/2 עד 2 שעות.
מוציאים את הצלעות מהתנור ומגרסים את הבשר עם 2 מזלגות. פורסים את הפלפלים לרצועות דקות ומכניסים אותם לקערה יחד עם הכוסברה. מחממים את הטורטיות בתנור. מרכיבים את הפג ' יטות בכמות הרצויה של בשר צלעות קצר ומעליהם פלפלים.
מקשטים עם טריזי ליים ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר קצרות עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו חתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ברינגר האוול הר בנקרופט ראנץ מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -35 דולר.
![ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו]()
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק