טאקו קרנה אסדה עם אבוקדו פיקו דה גאלו
טאקו קרנה אסדה עם אבוקדו פיקו דה גאלו הוא מתכון דרום אמריקאי המשמש 4. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל טחון, מיץ ליים, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-36 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פורסלין וטאקו אבוקדו עם פיקו דה גאלו, טאקו דגים בגריל פסטו עם אבוקדו פיקו דה גאלו, ו טאקו אסדה Carne.
הוראות
מערבבים 1/4 כוס מיץ וסטייק בצלחת רדודה.
מפזרים כמון, 1/2 מלח כפית, ופלפל אדום על שני הצדדים של סטייק. לכסות ולשרות במקרר 3 שעות.
מחבת גריל חום על חום גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות.
חותכים סטייק לחתיכות 1/2 אינץ'.
מערבבים עגבניות ו-5 המרכיבים הבאים (דרך שום) בקערה. מערבבים בעדינות באבוקדו ו 1/4 כפית מלח.
טורטיות חום מעל להבת גז 15 שניות בכל צד או עד חרוך על הקצוות. מחלקים סטייק באופן שווה בין טורטיות. למעלה עם פיקו דה גאלו.
מגישים עם פלחי לימון,אם תרצה.