טאקו רך עוף עם בצל מטוגן ותפוחים
טאקו עוף רך עם בצל מטוגן ותפוחים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.85 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 30 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 435 קלוריות. אם יש לכם חזה עוף, שמן זית, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. נסו טאקו רך עוף עם בצל מטוגן ותפוחים, פירה בטטה, צלע חזיר עם רוטב סיידר, תפוחים מוקפצים ובצל, ו עוף מוקפץ עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מפזרים את העוף באופן שווה במלח, אגוז מוסקט ופלפל.
מוסיפים עוף למחבת; מטגנים 7 דקות או עד להזהבה.
מוציאים את העוף מהתבנית; להתחמם.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 4 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב תדיר.
הוסף תפוח; מבשלים 6 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים שום; מבשלים 30 שניות, תוך ערבוב מתמיד. מחזירים עוף למחבת; מבשלים 2 דקות או עד לחימום יסודי, תוך ערבוב תדיר.
מחממים טורטיות לפי הוראות החבילה. מסדרים 1/2 כוס תערובת עוף באופן שווה על כל טורטיה.