טאקו של באחה דגים
Baja Fish Tacos הוא מתכון מקסיקני שמגיש 4. צופה בדמות שלך? מתכון זה ללא חלב ופסקטרי מכיל 895 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -38 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 15 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך סלסה, אבקת צ'ילי, טורטיות תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 89% , וזה מעולה. אם תאהבו את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו דלעת דגים קלה (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) , טאקו דגי כוסברה ליים , וטאקו דגים עם קרום תירס עם רוטב ג'לפנו-ליים ושעועית שחורה פיקנטית .
הוראות
מחממים בערך 3 אינץ' שמן צמחי בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה עד שמדחום מטיגון עמוק רושם 375 מעלות F. בינתיים, לזרוק את הכרוב, הכוסברה, מיץ הליים, הדבש והמיונז בקערה. מתבלים את הסלאו במלח.
מחממים את הטורטיות במחבת על אש בינונית-נמוכה או עוטפים במטלית לחה ומכניסים למיקרוגל 25 שניות. עוטפים במגבת כדי להתחמם.
מערבבים את הקמח, אבקת הצ'ילי והמלח והפלפל לפי הטעם בקערה רדודה. מטגנים את הדגים בתערובת הקמח, ואז מטגנים בקבוצות עד להזהבה ומבושלת רק 2 עד 3 דקות.
מעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר מגבת לניקוז. מתבלים במלח.
חוצים, מגלענים ופורסים את האבוקדו. ממלאים את הטורטיות בדג, אבוקדו, סלאו וסלסה.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס