קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות47
מגזין

טאקו שפמנון

טאקו שפמנון
טאקו שפמנון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 564 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, צנוניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. נסו טאקו שפמנון מושחר, פאן מטוגן טאקו שפמנון עם סלסה מנגו, ו הלך לדוג, טאקו שפמנונים עם סלט צ'יפוטלה. (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור סלט כרוב: בקערה בינונית, לשלב את תערובת סלט כרוב, בצל אדום, צנוניות וכוסברה. בקערה קטנה, להקציף יחד את מיץ לימון, דבש, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלט כרובתערובת סלט כרוב
מיץ לייםמיץ ליים
בצל אדוםבצל אדום
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
צנוןצנון
פלפלפלפל
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים לתערובת הסלט כרוב, משליכים בעדינות למעיל.
3
עבור remoulade: בקערה קטנה, לשלב את שמנת חמוצה, שום, בצל ירוק, חרדל, מיץ לימון, שמיר. מכסים ומקררים עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מיץ לימוןמיץ לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
RemouladeRemoulade
חרדלחרדל
שוםשום
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
עבור שפמנון: בתנור הולנדי גדול, יוצקים את השמן לעומק של 2 אינץ ' וחום ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
חותכים את השפמנון לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
6
שלבו וקציצו יחד את קמח התירס ואת התבלינים Cajun. מעיל את רצועות שפמנון בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
קמח תירסקמח תירס
שפמנוןשפמנון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מטגנים את השפמנון, בקבוצות במידת הצורך, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
8
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מניחים 2 עד 3 רצועות שפמנון במרכז של כל צדף טאקו מטוגן. מעל כל אחד באופן שווה עם תערובת סלט כרוב. קצת עם הרימולד.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
שפמנוןשפמנון
10
מגישים עם פרוסות פלחי אבוקדו וסיד, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
אבוקדואבוקדו
11
מחממים את השמן בתנור הולנדי ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
12
מניחים את הטורטייה לתוך השמן, מתקפל לצורת טאקו באמצעות מלקחיים חסיני חום. (תצטרך לשמור על צורתו עם מלקחיים בזמן שהוא צ ' יפס.) מטגנים עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
צ ' יפסצ ' יפס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
13
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלט כרוב שיער אנג'לסלט כרוב שיער אנג'ל8שרימפס וורידיםאבוקדו פרוס, אופציונליאבוקדו פרוס, אופציונלי11 כף אורגנו מיובשתיבול Cajunתיבול Cajun425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה שפמנוןפילה שפמנון6עד 8 טורטיות תירסעד 8 טורטיות תירס3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)11 כף אורגנו מיובשחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה טריה טריה, אופציונליתכוסברה טריה טריה, אופציונלית2חתיכות טופי הית' ברשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון3בצל ירוק, טחוןבצל ירוק, טחון1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים3חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרי (כ-2 לימונים)מיץ ליים טרי (כ-2 לימונים)8שרימפס וורידיםפלחי ליים, אופציונליפלחי ליים, אופציונלי0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק4צנוניות, פרוסות דקצנוניות, פרוסות דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות8שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.