טאקוס דגים מחבת דג אחד עם שומה 5 דקות
אם יש לכם צימוקים, עגבניות רומא, שקדים מרוסקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו טאקו דגים TILAPIA (טאקו דה טילפיה), טאקו צלייה בריא וטעים {ארוחה בת 30 דקות}, ו טאקו דג אמנון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מתבלים את הדגים במלח, לטעם, ומעילים בזרעי אניס.
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את הטילפיה ואת הטחון עד הזהב בצד 1. הפוך אותם וסיים לבשל בצד השני.
הסר את הדג מהמחבת לצלחת ולהתחמם.
באותו מחבת להוסיף את הבצל, שום ועגבניות לטגן עד הבצל הוא זהוב. מערבבים את השקדים ואת זרעי כמון ומבשלים 1 יותר דקה.
Deglaze מחבת ה-saute עם המים ומערבבים בממרח הצ ' ילי. בזהירות להעביר את התערובת לבלנדר.
מוסיפים את 2 כפיות מלח, צימוקים, ואת 1/2 תירס טורטילה פירה עד חלקה מאוד.
טוסט בקצרה 8 טורטיות הנותרים מעל להבה פתוחה ולהניח 2 טורטיות על כל אחד 4 צלחות. לשבור את הדגים ולחלק אותו באופן שווה בין טורטיות. כפית את רוטב השומה על הדג, העליון עם קרחון מגורר ומקשטים עם גבינת cotija.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.