טאקיטו עוף מתפוצץ
מתפוצץ טקיטו עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 263 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת, תערובת תיבול טאקו, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כמו קינוח. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל מקסיקני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. נסו טקיטוס או פלוטאס דה פולו (טקיטוס עוף או פלוטאס), השוקולד "מתפוצץ" של מקסים בילט, ו ברביקיו עוף טקיטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית משלבים את העוף והסלסה ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 15 דקות.
מוציאים את תערובת העוף מהמקרר ומסננים עודפי נוזלים.
מוסיפים תיבול גבינה וטאקו, ומערבבים לשילוב. זה המילוי שלך. הניחו בצד.
הכן נייר אפייה על ידי ריסוסו בתרסיס נון סטיק. הניחו בצד.
מרטיבים 2 מגבות נייר ומניחים ביניהן טורטיות. מיקרוגל במשך כ 1 דקה, עד טורטיות חמים וגמישים.
הניחו טורטיה אחת שטוחה על משטח יבש ונקי (שמרו את השאר בין מגבות הנייר), וכפו כ -2 כפות גדושות על הטורטייה.
מורחים אותו באופן שווה על פני כל השטח, ומגלגלים את הטורטייה בחוזקה, כך שיש לך צינור בצורת סיגר. אבטח בעזרת קיסמים, במידת הצורך, והניח את צד התפר כלפי מטה על תבנית האפייה. חזור על הפעולה עם שאר הטורטיות והמילוי.
אופים בתנור עד פריך, 14 עד 16 דקות.
מגישים עם שמנת חמוצה וסלסה נוספת לטבילה, אם משתמשים. תהנה!