טארט curd יורקשייר
יורקשייר קורד טארט דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 6 . אם יש לכם קמח, חמאה, גלגלית סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-254 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. נסו עוגת לימון, Blackberry Curd Tart, ו עוגת ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרד בלילה שלפני.
מחממים את החלב במחבת גדולה. כשזה מגיע לרתיחה עדינה, מוסיפים את מיץ הלימון. להפוך את החום נמוך ומערבבים בעדינות תוך טופס curds. אל תערבבו מהר מדי או שתשברו את הגושים. ברגע שהתערובת דומה לנוזל מימי עם גושים שמנת בו, להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הגושים להתקרר במי גבינה.
מסננים את הטוגנים בין לילה באמצעות מגבת תה נקי ולשמור את מי גבינה להכנת לחמניות, כפי שהיית חמאה.
כדי להפוך את המאפה, למזג את הקמח, אבקת אפייה, חמאה, סוכר וקמצוץ מלח במעבד מזון עד החמאה היא כמעט כל בשילוב להשאיר כמה גושי חמאה קטנים כדי להבהיר את הבצק. להטות את התערובת היבשה על משטח עבודה ולעשות באר במרכז.
מוסיפים קצת מים קרים כדי להפוך את הבצק חלק, אבל לא דביק. ברגע התערובת מגיעה יחד, ללוש בקלילות רבה, לעטוף בסרט נצמד וצינה לפחות 20 דקות. יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ומקורר.
כדי לסיים את המילוי, להכות את החמאה והסוכר עד רך, ואז להוסיף את הביצה, קצת בכל פעם.
מוסיפים את הגושים לתערובת ומקציפים קלות כדי לשבור כל גושים גדולים. לאחר מעורבב, להוסיף את דומדמניות.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מרדדים את הבצק לקו 20 ס " מ משומן צלחת עוגה רדודה או פח טארט.
מורחים על תערובת קרד ואופים במשך 35-40 דקות עד השחמה ואת המאפה מבושל. השאירו להתקרר, ולאחר מכן לחתוך לפרוסות לשרת בכוחות עצמו או עם טפטוף של שמנת.