טארט אגוז אורן עם קרם רוזמרין
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, שמנת כבדה, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת רוזמרין עם פרלינים אגוז אורן, אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ו גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הצנוברים על תבנית אפייה וטוסט באוון במשך 5 דקות, עד ריחני.
להעביר את הסדין מתלה תיל ולתת את האגוזים מגניב לחלוטין. תשאיר את התנור דולק.
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לסיבוב 11 אינץ'.להתאים את הבצק למחבת טארט מחורצת 9 1/2 אינץ ' עם removablebottom. לחץ על הבצק לתוך הקצוות של המחבת, ולהשתמש בסכין aparing כדי לקצץ את הבצק העודף לאורך הקצה העליון.דקור את התחתית בכל רחבי עם מזלג להקפיא עד הבצק הואלאשר, על 10 דקות.
קו פגז טארט מצונן עם סיבוב של נייר קלף או aluminumfoil, עוזב 1 אינץ ' overhang. למלא אותו עם משקולות עוגה ordried שעועית.
אופים עד הקצוות של הקרום הם רק מתחיליםלהפוך זהב, 15 עד 20 דקות.
הסר את הקלף ואת pieweights. החזר את הקרום לתנור והמשיך לאפות עד שהוא מתייבש בכל רחבי, כ 5 דקות יותר.
להעביר את קליפת טארט למתלה awire ולתת לו להתקרר לחלוטין.
בסיר קטן, להמיס את החמאה על חום גבוה עד שהואצבע חום עם ניחוח אגוזים, על 4 דקות.
הסר אותו מהחום והנח אותו בצד.
בקערה גדולה, להקציף יחד את הסוכר החום, סירופ תירס,מלח, וניל.
מוסיפים את הביצים ומקציפים היטב לשלב. ואז להוסיף את החמאה השחומה. מקפלים בצנוברים רק כדי לשלב.
שפוך את המילוי לתוך קליפת טארט ומניח את המחבת על תבנית אפייה.
אופים, לסובב את תבנית האפייה פעם באמצע, עד המילוי מוגדר סביב הקצוות אבל עדיין רופף מעט במרכז, כ 45 דקות. (אם הקרום הוא מקבל כהה מדי, לכסות את הטארט באופן רופף עם נייר במשך 10 הדקות האחרונות.)
להעביר את הטארט למתלה תיל להתקרר.
בינתיים, להפוך את קרם רוזמרין: בסיר קטן, bring3/4 כוס של השמנת רק לרתיחה.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים 2 של גבעולי רוזמרין. לכסות ולתת תלול במשך 10 דקות.
בעוד הקרם הוא מציץ, להפוך את sprig רוזמרין מסוכר forgarnish, אם אתה רוצה: בקערה, לטאטא יחד 2 כפות של סוכר thegranulated ו 2 כפות של מים חמים.
שים את השאר2 כפות סוכר בקערה רדודה. טובלים את השרירהספריג בסירופ הסוכר כדי מעיל. הקש על כל excessliquid על מגבת נייר, ולאחר מכן בעדינות לזרוק את sprig הרטוב בקערת הסוכר. הגדר אותו על מגבת נייר לייבוש, על 5 דקות.
תארגנו אמבטיית קרח. מסננים את הקרם הספוג לקערת מתכת, מניחים את הקערה באמבט הקרח, ומצננים את הקרם עד הקור, about5 דקות.
להקציף את הנותרים 3/4 כוס קרם וsugar של ממתקים. ממשיכים לטאטא עד שהקרם יוצר פסגות רכות.
הסר את הטבעת החיצונית לשרת את הטארט עם הקרם, זכה עם sprig רוזמרין טרי או מסוכר.
Reprinted from The Craft of Waking: Cakes , Cookies & Other Swates with Ideas for Inventing Your Own by Karen DeMasco And Mindy Fox. זכויות יוצרים © 200
Published by Clarkson Potter/Publishers, a division of Random House, Inc.