קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טארט אגוז אורן עם קרם רוזמרין

טארט אגוז אורן עם קרם רוזמרין
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, שמנת כבדה, סוכר חום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת רוזמרין עם פרלינים אגוז אורן, אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ו גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מורחים את הצנוברים על תבנית אפייה וטוסט באוון במשך 5 דקות, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
להעביר את הסדין מתלה תיל ולתת את האגוזים מגניב לחלוטין. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק לסיבוב 11 אינץ'.להתאים את הבצק למחבת טארט מחורצת 9 1/2 אינץ ' עם removablebottom. לחץ על הבצק לתוך הקצוות של המחבת, ולהשתמש בסכין aparing כדי לקצץ את הבצק העודף לאורך הקצה העליון.דקור את התחתית בכל רחבי עם מזלג להקפיא עד הבצק הואלאשר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
קו פגז טארט מצונן עם סיבוב של נייר קלף או aluminumfoil, עוזב 1 אינץ ' overhang. למלא אותו עם משקולות עוגה ordried שעועית.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
6
אופים עד הקצוות של הקרום הם רק מתחיליםלהפוך זהב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הסר את הקלף ואת pieweights. החזר את הקרום לתנור והמשיך לאפות עד שהוא מתייבש בכל רחבי, כ 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
להעביר את קליפת טארט למתלה awire ולתת לו להתקרר לחלוטין.
9
בסיר קטן, להמיס את החמאה על חום גבוה עד שהואצבע חום עם ניחוח אגוזים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר אותו מהחום והנח אותו בצד.
11
בקערה גדולה, להקציף יחד את הסוכר החום, סירופ תירס,מלח, וניל.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מוסיפים את הביצים ומקציפים היטב לשלב. ואז להוסיף את החמאה השחומה. מקפלים בצנוברים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
שפוך את המילוי לתוך קליפת טארט ומניח את המחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
אופים, לסובב את תבנית האפייה פעם באמצע, עד המילוי מוגדר סביב הקצוות אבל עדיין רופף מעט במרכז, כ 45 דקות. (אם הקרום הוא מקבל כהה מדי, לכסות את הטארט באופן רופף עם נייר במשך 10 הדקות האחרונות.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
להעביר את הטארט למתלה תיל להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
16
בינתיים, להפוך את קרם רוזמרין: בסיר קטן, bring3/4 כוס של השמנת רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
הסר את המחבת מן החום ומערבבים 2 של גבעולי רוזמרין. לכסות ולתת תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
בעוד הקרם הוא מציץ, להפוך את sprig רוזמרין מסוכר forgarnish, אם אתה רוצה: בקערה, לטאטא יחד 2 כפות של סוכר thegranulated ו 2 כפות של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
19
שים את השאר2 כפות סוכר בקערה רדודה. טובלים את השרירהספריג בסירופ הסוכר כדי מעיל. הקש על כל excessliquid על מגבת נייר, ולאחר מכן בעדינות לזרוק את sprig הרטוב בקערת הסוכר. הגדר אותו על מגבת נייר לייבוש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
20
תארגנו אמבטיית קרח. מסננים את הקרם הספוג לקערת מתכת, מניחים את הקערה באמבט הקרח, ומצננים את הקרם עד הקור, about5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
21
להקציף את הנותרים 3/4 כוס קרם וsugar של ממתקים. ממשיכים לטאטא עד שהקרם יוצר פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
22
הסר את הטבעת החיצונית לשרת את הטארט עם הקרם, זכה עם sprig רוזמרין טרי או מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
23
Reprinted from The Craft of Waking: Cakes , Cookies & Other Swates with Ideas for Inventing Your Own by Karen DeMasco And Mindy Fox. זכויות יוצרים © 200
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
24
Published by Clarkson Potter/Publishers, a division of Random House, Inc.