טארט אגוזי לוז שוקולד
טארט אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קמח, דבש, ממרח אגוזי לוז שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה לא כזה אדיר. נסו טארט אגוזי לוז שוקולד, עוגת שוקולד אגוזים, ו טארט אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בנדיבות משמנים צלחת עוגה 9 אינץ'.
בקערה גדולה ערבוב קרם יחד חמאה או מרגרינה, סוכר חום, ודבש.
מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהתערובת חלקה.
בקערה נפרדת משלבים קמח רב תכליתי, קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מערבבים היטב, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת סוכר. מערבבים עד בשילוב טוב. מחלקים בצק לשניים.
עם אצבעות מקורנות לחץ על חצי בצק לתחתית צלחת עוגה משומנת.
מניחים צלחת עוגה במקפיא ומניחים חצי בצק אחר במקרר.
לאחר 20 דקות, להסיר צלחת עוגה מן המקפיא.
מורחים אגוזי לוז שוקולד על בצק קפוא.
מרדדים את הבצק שנותר בין 2 גיליונות של נייר שעווה. בצק מתאים על גבי שכבת אגוזי לוז שוקולד ולחץ בחוזקה על הקצוות לאטום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות עד השחמה קלה. מגניב 5 דקות, ואז לחתוך 8 פרוסות. אפשר טארט להתקרר לחלוטין בצלחת עוגה לפני ההגשה.