זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, טארט אפל טאטין, ו טארט תפוחים מקורמל: טארט טאטן.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את הקרום: במעבד מזון לשלב את החמאה, קמח, סוכר, מלח וגרידת לימון. דופק עד שזה נראה כמו פרמזן מגורד דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
Parmigiano Reggiano
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את חלמון הביצה ו 1 עד 2 כפות של המים. דופק, דופק, דופק עד שהתערובת מתאחדת. אם זה נראה קצת יבש להוסיף קצת יותר מים ודופק, דופק, דופק. התערובת צריכה לבוא יחד לכדור. לזרוק את כל העניין על משטח עבודה נקי מקומח קלות. ללוש את התערובת 1 או 2 פעמים רק כדי להפוך אותו כדור חלק. באמצעות סיכה מתגלגלת או האצבעות שלך רול או לחץ על הבצק החוצה למעגל זוגי על 11 עד 12 אינץ ' בקוטר.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
העברה ליריעת עוגיות מצופה בניילון נצמד ומקרר לפחות 1 שעה, או רצוי בין לילה, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
כדי להפוך את המילוי: בעוד הבצק מצמרר, מניחים את הסוכר, סיידר תפוחים, מיץ לימון, זרעי שעועית וניל במחבת nonstick 10 אינץ'. מערבבים לשלב. על חום גבוה להביא את התערובת לרתיחה צחצוח את הצדדים של המחבת מדי פעם עם מברשת מאפה טבול במים, במידת הצורך. לאחר 6 עד 7 דקות התערובת תתחיל בסופו של דבר להפוך חום בהיר. Swish המחבת סביב בעדינות כדי לקדם אפילו בישול. מבשלים את התערובת במשך דקה נוספת או כך עד התערובת הופכת צבע ענבר הרבה יותר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
סיידר תפוחים
עבור מוסיף שומן
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, 2 טפיחות בכל פעם. התערובת תהיה בועה למעלה. זה בסדר, רק להיזהר מאוד לא לקבל את כל זה עליך. כאשר כל החמאה שולבה, להתחיל לסדר את התפוחים מעוגלים בצד למטה במעגלים. נסה לעשות את זה בצורה מסודרת ויפה. זכרו, התחתית תהיה העליונה!
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
להחזיר את המחבת אל המבער ומבשלים מעל בינוני במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר מהחום.
10
אחזר את המאפה הצונן מהמקרר והנח אותו על התפוחים. טאק המאפה ב סביב הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 20 עד 25 דקות או עד שהבצק הוא חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
12
תן טארט להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
13
מניחים מגש הגשה הפוך על גבי המאפה והופכים בזהירות את המגש ואת המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
תן לטארט ליפול בעדינות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
פרוס טארט לחתיכות בודדות ומקשט עם מנה של מסקרפונה ממותקת.