קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

טארט אפל טאטין

טארט אפל טאטין
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טארט תפוחים טארט {טארט תפוחים מקורמל הפוך}, טארט אפל טאטין, ו טארט תפוחים מקורמל: טארט טאטן.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
כדי להפוך את הקרום: במעבד מזון לשלב את החמאה, קמח, סוכר, מלח וגרידת לימון. דופק עד שזה נראה כמו פרמזן מגורד דק.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את חלמון הביצה ו 1 עד 2 כפות של המים. דופק, דופק, דופק עד שהתערובת מתאחדת. אם זה נראה קצת יבש להוסיף קצת יותר מים ודופק, דופק, דופק. התערובת צריכה לבוא יחד לכדור. לזרוק את כל העניין על משטח עבודה נקי מקומח קלות. ללוש את התערובת 1 או 2 פעמים רק כדי להפוך אותו כדור חלק. באמצעות סיכה מתגלגלת או האצבעות שלך רול או לחץ על הבצק החוצה למעגל זוגי על 11 עד 12 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
העברה ליריעת עוגיות מצופה בניילון נצמד ומקרר לפחות 1 שעה, או רצוי בין לילה, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כדי להפוך את המילוי: בעוד הבצק מצמרר, מניחים את הסוכר, סיידר תפוחים, מיץ לימון, זרעי שעועית וניל במחבת nonstick 10 אינץ'. מערבבים לשלב. על חום גבוה להביא את התערובת לרתיחה צחצוח את הצדדים של המחבת מדי פעם עם מברשת מאפה טבול במים, במידת הצורך. לאחר 6 עד 7 דקות התערובת תתחיל בסופו של דבר להפוך חום בהיר. Swish המחבת סביב בעדינות כדי לקדם אפילו בישול. מבשלים את התערובת במשך דקה נוספת או כך עד התערובת הופכת צבע ענבר הרבה יותר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מהחום ומערבבים בחמאה, 2 טפיחות בכל פעם. התערובת תהיה בועה למעלה. זה בסדר, רק להיזהר מאוד לא לקבל את כל זה עליך. כאשר כל החמאה שולבה, להתחיל לסדר את התפוחים מעוגלים בצד למטה במעגלים. נסה לעשות את זה בצורה מסודרת ויפה. זכרו, התחתית תהיה העליונה!
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
להחזיר את המחבת אל המבער ומבשלים מעל בינוני במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום.
10
אחזר את המאפה הצונן מהמקרר והנח אותו על התפוחים. טאק המאפה ב סביב הקצוות של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 20 עד 25 דקות או עד שהבצק הוא חום זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
תן טארט להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
13
מניחים מגש הגשה הפוך על גבי המאפה והופכים בזהירות את המגש ואת המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
תן לטארט ליפול בעדינות מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
פרוס טארט לחתיכות בודדות ומקשט עם מנה של מסקרפונה ממותקת.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname